Top 4 cele frumoase rochii de la premiile Critics’ Choice 2012

De Diana Sorescu, pe

Aseară a avut loc un nou eveniment de covor roşu. La gala Critics’ Choice Awards 2012 au onorat cu prezenţa foarte multe dive. Iată cele mai frumoase 4 apariţii.

Critics’ Choice 2012

După părerea mea, cea mai frumoasă rochie a fost cea purtată de Diane Kruger. Tocmai de aceea actriţa nu se află în acest top, ci concurează pentru Look-ul săptămânii! Grăbiţi-vă să o votaţi acolo şi să câştigaţi!
Charlize Theron poartă o superbă rochie maxi, neagră, cu borduri zimţate. Designul este special, iar creaţia îi vine ca turnată. Un plus pentru sandalele aurii şi cocul împletit, purtat pe o parte.
Jessica Chastain arată impecabil într-o rochie minimalistă, de un roz fondant. Pe roşcate chiar le avantajează această culoare!
Top 4 cele frumoase rochii de la premiile Critics’ Choice 2012
Michelle Williams este foarte elegantă într-o rochie croită pe principiul „layering” adică stratificare. Umerii subliniaţi, centura din talie şi fusta petrecută arată excelent. Deosebit şi clutch-ul Chanel.
Emma Stone a fost o apariţie deosebită pe covorul roşu într-o rochie maxi, vaporoasă. Creaţia verde închis, pictată cu fire de verde crud şi decupată la gât în formă de lacrimă, i-a complimentat silueta, ochii şi părul.
Top 4 cele frumoase rochii de la premiile Critics’ Choice 2012
Îţi plac rochiile purtate de dive?
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter