Trendurile în materie de machiaj care sunt peste tot pe Instagram

De Bianca Prangate, pe

Vara este sezonul când poți experimenta cu culorile mai mult ca oricând. Pe Instagram, acest lucru este cel mai evident – de acolo te poți inspira cu privire la ce machiaj să alegi data viitoare când mergi la muncă sau când ieși în oraș.

Mai jos găsești o listă cu cele mai populare trenduri în materie de machiaj de vara aceasta, care fac furori pe Instagram:

Fardul verde de ochi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Joselin 💝 (@xo.josyyy) pe

Toate divele de pe Instagram au început să poarte tot mai des fard de pleoape verde. Culoarea este puternică, dar dacă știi cum să o folosești, atunci nu are ce să meargă prost. Caută să o transformi într-un gradient delicat dacă vrei să o porți în timpul zilei sau adaugă și o linie fină de eyeliner dacă vrei un machiaj potrivit pentru seară.

Eyeliner creativ

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Daniel Avilán (@danavilan) pe

Eyeliner-ul este un machiaj cu care nu ai cum să dai greș. Este versatil și, cu puțină practică, oricine poate trasa linii de invidiat. Dacă însă te-ai plictisit de metoda clasică de aplicare a lui, dă-ți frâu liber imaginației și descoperă forme și stiluri noi. Poți încerca ceva asemănător cu imaginea de mai sus sau să combini un eyeliner negru cu unul într-o culoare puternică.

Unghii în culori diferite

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de agate.nails (@agate.nails) pe

Dacă anul trecut vedeai peste tot unghii într-una sau maxim două culori mate, lucrurile stau diferit acum. În prim-plan avem unghiile lucioase, colorate în tot felul de nuanțe pastelate. Practic, secretul stă în a colora fiecare unghie cu altă nuanță. Nu există reguli – orice combinații îți par frumoase, alege-le.

Culori opuse de fard de pleoape

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @makeupp.by.sam pe

Fardul de pleoape nu trebuie să respecte întotdeauna regulile clasice de estetică – astfel a luat naștere moda culorilor contrastante aplicate pe pleoape. Poți să alegi să combini culori contrastante în mod simetric la ambii ochi sau să fii și mai curajoasă și să te machiezi diferit la fiecare ochi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter