Trucurile rusoaicelor pentru a rămâne stylish pe timp de iarnă

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 25 ianuarie 2017, 12:09
Sezonul rece ar putea părea mai puțin ofertant în ceea ce privește outfit-ul femeilor. Este mai dificil să ne construim o vestimentație prin care să ne facem remarcate și, în același timp, să ne protejăm de frigul de afară.

Citește și – Trendurile anului 2017 – haine și încalțăminte la modă în 2017

Rusoaicele reușesc să îmbine cu grație aceste două elemente. Au un simț estetic desăvârșit și se îmbracă la modă, indeferent de cât de dramatic scad temperaturile din termometru.

Stilul rusesc este unul opulent, cu multă personalitate, care îmbină broderiile cu imprimeurile florale și detaliile din blană, pe timp de iarnă În vestimentația rusoaicelor întâlnim multe elemente tradiționale, care fac parte din cultura acestei țări.

Haina de blană este o alegere excelentă în sezonul rece. Pe lângă faptul că este un aliat de nădejde în lupta împotriva frigului de afară, conferă un look elegant și feminin.

Dacă nu ești adepta hainelor de blană, poți alege un palton brodat, care să îți marcheze armonios talia. Croiala și lungimea lui trebuie ales în funcție de conformația ta. Modelele cu aplicații pe piept se potrivesc femeilor cu sâni mici, cel amplu fetelor cu siluetă cornet, iar cel cu umeri evidențiați celor cu siluetă pară.

De la un astfel de outfit nu lipsesc nici bijuteriile, care sunt piesele de rezistență indiferent de sezon. Mizează pe coliere și cercei supradimensionați, cu pietre și broșe prețioase. De exemplu, cameea este o bijuterie cu o istorie bogată, pe care o poți așeza cu ușurință atât pe palton, cât și pe căciulă.

Accesoriile cu blană inspirate de stilul rusesc sunt călduroase și înnobilează ținuta

Nu în ultimul rând, încălțămintea joacă un rol esențial în compunerea unui outfit, indiferent de sezon. Tocurile sunt nelipsite din ecuația senzualității, iar botinele decorate cu blană sunt alegerea rusoaicelor pentru zilele geroase.

Citește și – Culoarea anului 2017 este Greenery – ce haine și accesorii greenery alegem

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter