Ultima colecție haute couture semnată Jean Paul Gaultier. Creatorul de modă și-a încheiat cariera cu un show spectaculos

De Oana Savin, pe
Jean-Paul Gaultier și-a prezentat ultima colecție haute couture din cariera sa de 50 de ani, în cadrul unui spectacol uluitor la Paris Fashion Week. 

Show-ul a debutat cu modele care au adus pe scenă un sicriu din care ieșeau doi sâni conici, aluzie la sutienul purtat de Madonna în timpul turneului „Blonde Ambition” din anii 1990.

În cadrul prezentării pe podium au defilat peste 200 de modele. Printre vedetele care au participat la această prezentare de modă se numără Irina Shayk, Jourdan Dunn, Bella și Gigi Hadid, Conchita, Dita Von Teese și Beth Ditto.

Cel care a încheiat show-ul a fost Boy George, în timp ce Jean-Paul Gaultier a apărut într-o salopetă de lucru albastră, aceeași cu cele purtate de angajații săi, care au fost văzuți atunci când cortina a fost ridicată pentru a dezvălui culisele.

Vezi în Galeria FOTO cum arată ultima colecție haute-couture semnată de Jean-Paul Gaultier, supranumit „copilul teribil al modei franceze”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter