Vedete la premiera filmului „Once Upon a Time in Hollywood”, la Cannes

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 22 mai 2019, 14:56
„Once Upon a Time in Hollywood” a fost una dintre cele mai așteptate proiecții de la Festivalul de Film de la Cannes. Astfel că, nu e de mirare că la premiera filmului lui Quentin Tarantino pe covorul roșu au apărut vedete una și una.

Michelle Rodriguez, Camila Morrone, Daoka Fanning, Elle Fanning, Winnie Harlow și Mădălina Ghenea sunt doar câteva dintre celebritățile care au călcat pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes pentru a vedea în premieră pelicula „Once Upon a Time in Hollywood”, ce îi care ca actori principali pe Leonardo DiCaprio și Brad Pitt.

În acest film, Leonardo DiCaprio interpretează rolul unui star de cinema, în timp ce Brad Pitt este un cascador care îl dublează pe actor în carieră.

Pelicula  aduce pe marele ecrane nume importante de la Hollywood precum Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Dakota Fanning, Al Pacino, Kurt Russell, James Marsden, Burt Reynolds, Luke Perry și Tim Roth.

Aceștia vor spune povestea crimelor Manson, care au marcat Hollywood-ul anilor 1970. Filmul spune o poveste reală, ce a avut loc în Los Angeles, în anul 1969, când perioada hippie era în plină glorie.

Cele două personaje principale se luptă să reușească într-un Hollywood pe care nu îl mai recunosc. Iar unul are o vecină foarte cunoscută: actrița și modelul Sharon Tate.

Festivalul de Film de la Cannes

Festivalul de la Cannes este un festival cinematografic de mare prestigiu internațional, care se desfășoară în fiecare an, în luna mai, la Cannes, oraș situat în sudul Franței. Fiind un eveniment intens mediatizat, se bucură de prezența a numeroase celebrități, nu numai din domeniul cinematografiei.

În competiția oficială, mulți producători aleg să lanseze ultimele lor proiecte. Primul festival internațional de film s-a organizat în Franța în 1932.

Din 1947, festivalul a primit numele cunoscut astăzi peste tot în lume. De atunci, locul în care se desfășoară evenimentul a rămas același de pe Riviera franceză.

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter