Noile colecții de gadgeturi sunt aici!

De Iulia Ionescu, pe
Cele mai importante lansări ale momentului din domeniul tehnologiei, prezentate de bloggerul Iulia Ionescu, impresionează prin performanțe și design.

Giganții din domeniul tehnologiei continuă să ne surprindă. Apple a lansat cea mai puternică serie de smartphone-uri de până acum. Huawei se laudă cu noul Watch GT 2 cu ecran din sticlă 3D și avem vești și de la IFA Berlin. Philips, Acer, Sony, Nokia și Lenovo sunt doar o parte dintre companiile care și-au prezentat inovațiile la cel mai mare târg de tehnologie din Europa.

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max

01_Apple_iPhone-11-Pro_Ultra-Wide_091019Sunt probabil cele mai bune telefoane Apple de până acum. Designul este destul de curajos pentru compania din Cupertino, California. Ambele smartphone-uri au pe spate o cameră foto triplă, încadrată într-un pătrat (12MP, 12MP ultrawide și 12MP telephoto) și promit fotografii mult mai reușite în condiții de lumină slabă, iar camera de selfie este tot de 12MP. Bateria este ceva mai bună decât cea de pe modelele anterioare, dar tot nu poate fi comparată cu cea a flagshipurilor Huawei și Samsung. Ceea ce face cu adevărat diferența este ecranul Super Retina XDR, care protejează telefonul și îi oferă în același timp un afișaj impecabil utilizatorului.

Apple Watch Series 5

02_Apple_watch_series_5-gold-aluminum-case-pomegranate-band-and-space-gray-aluminum-case-pine-green-band-091019Este noul smartwatch al companiei din California. De data aceasta, ceasul vine cu un ecran Retina „Always-On“, care nu se stinge niciodată, și o autonomie ceva mai bună decât la modelul anterior. Bateria poate rezista chiar și 18 ore după o singură încărcare. Cele mai multe reacții le-a stârnit însă funcția dedicată doamnelor. Aplicația CycleTracking ajută la monitorizarea și înregistrarea datelor legate de ciclul menstrual.

Huawei Watch GT 2

03_HUAWEI WATCH GT 2_FamilyEste primul smartwatch Huawei cu ecran din sticlă 3D. Principala sa calitate rămâne însă autonomia. Huawei Watch GT 2 poate funcționa în continuu până la două săptămâni, având pornit atât monitorul inteligent de ritm cardiac, notificările, apelurile prin bluetooth, dar și funcția de monitorizare a somnului pe timpul nopții.

Noile căști Philips PH805

04_casti philips 2Lansate oficial la IFA Berlin, permit anularea sunetelor de fundal cu până la -27db, fiind dotate cu funcția de Advanced Digital Active Noise Cancelling. Asta înseamnă că pot anula instantaneu orice zgomot nedorit, iar utilizatorul se bucură astfel de un sunet excelent în orice condiții. În plus, căștile au o greutate de doar 235 grame și pot fi pliate și depozitate foarte ușor.

Noile Acer Chromebook

05_Acer_Chromebook_Spin_311_CP311-2H_CP311-2HN_03Cei care sunt în căutarea unor laptopuri compacte au la dispoziție acum două noi chromebookuri de 11,6 inchi, lansate de Acer la IFA Berlin 2019. Chromebook Spin 311 și Chromebook 331 sunt mai mici în lățime și lungime decât o foaie de hârtie A4 (210 x 297 mm), iar modelul Spin 311 poate fi folosit în patru moduri diferite: tabletă, notebook, afișaj și cort.

Tot la IFA Berlin a fost lansat și noul proiector LED portabil Acer C250i, care are o rezoluție Full HD, o baterie de până la 5 ore, conectivitate wireless și un design unic. Dispozitivul are o formă cilindrică și cred că poate fi foarte util pentru cei care vor să proiecteze conținut de pe smartphone pe orice suprafață, fără să mai aibă nevoie de un trepied.

Noul Xperia 5

07_sony 2Sony a lansat oficial Xperia 5. Noul smartphone este o variantă mai compactă a modelului Xperia 1 și promite realizarea unor fotografii de tip portret extrem de reușite, având la bază tehnologii ale aparatelor foto Sony Alpha.

Mai multe informații din domeniul tehnologiei, dar și despre noutățile din social media, găsiți pe blogul meu, www.iuliaionescu.ro, dar și pe contul meu de Instagram (@iulia.ionescu).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter