7 chestii sexy pe care să le faci cu gura

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Vineri, 16 ianuarie 2015, 21:56

Gura este una dintre cele mai sexy părţi anatomice ale tale, dacă o foloseşti corect şi ai atitudinea potrivită. Nu trebuie să umbli dezbrăcată prin faţa lui ca să-l dai gata. Tot ce trebuie să faci este să exersezi aceste 7 chestii sexy pe care le faci cu gura.

Rosteşte-i numele foarte încet

Specialiştii spun că cel mai sexy sunet este propriul nume, rostit de o persoană pe care o doreşti cu intensitate. Rosteşte-i numele în cel mai rar şi languros mod cu putinţă. Vei vedea că nu va rezista mult timp gurii tale.

Vorbeşte într-o limbă necunoscută

Nu trebuie să înveţi spaniola sau germana la modul fluent. O să i se pară foarte sexy dacă în mijlocul acţiunii îi strigi ceva care pare obscen, într-o limbă necunoscută. Învaţă nişte înjurături în islandeză, sau câteva expresii uzuale în spaniolă şi asigură-te că sună foarte sexy, chiar dacă înţelesul este unul banal.

Foloseşte un pai

Sunteţi în oraş şi ai chef să plecaţi mai repede acasă? Ia un pai şi soarbe indecent din băutura pe care o ai în faţă. Priveşte-l ostentativ şi lung şi sigur nu o să creadă că ţi-e foarte sete.

Şopteşte dulci nimicuri

Nu trebuie să spui ceva anume, poţi să reciţi lista de cumpărături sau o poezie preferată (evită Luceafărul, o să-i aducă aminte de şcoală). Atâta timp cât o faci foarte încet şi în urechea lui, iubitul tău o să ia foc pe loc.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter