Melodii care fac sexul palpitant vara aceasta

De Stela Moisescu, pe

Vrei ca vara aceasta partidele tale de sex să aibă o coloană sonoră demnă de acţiunea care se petrece între tine şi iubitul tău? Ascultă atunci propunerile noastre.
Sunt senzuale, îndrăzneţe şi inedite, exact aşa cum ar trebui să fie sexul în fiecare vară!

Bucură-te de o vară sexy pe ritmurile celor mai noi melodii, care sigur vă vor da fiori!

„What You Need” – The Weeknd

Iată o melodie potrivită pentru o seară romantică pe plajă, dar şi pentru orele matinale petrecute în hotel, după o ieşire în club. Melodia crează o atmosferă senzuală pe loc!

„Give Me Everything” – Pitbull featuring Ne-Yo

Până acum Pitbull ne-a incitat cu ritmurile îndrăzneţe, iar Ne-Yo ne-a vrăjit cu acordurile romantice. Melodia în care cei doi colaborează este o combinaţie inedită de hard şi soft. Profită de energia sexy pe care ţi-o oferă pentru a trăi clipe magice cu iubitul tău!

„Motivation” – Kelly Rowland ft Lil Wayne

Iată o altă melodie care, pusă pe repeat, vă va motiva să faceţi sex întreaga noapte! Kelly Rowland ştie, cu siguranţă, cum să dea o notă sexy interpretării vocale, iar ritmul sacadat al melodiei sigur vă va purta pe valuri de plăcere orgasmică…

„Rabiosa” – Shakira ft Pitbull

Cel mai nou hit al Shakirei sigur va fi pe val vara aceasta! Are ritmuri latino deloc cuminţi, care promit să încingă distracţia în serile toride de vară. Continuă petrecerea şi în intimitate cu iubitul tău pe acordurile sexy cu care ne răsfaţă Shakira!

„5 Senses”- Jeremih ft 50 Cent

Melodia a primit multe comentarii entuziaste pe internet, fiind denumită în mod sugestiv „baby-making song”. Este dulce, senzuală, perfectă pentru a face dragoste până la răsăritul soarelui. Nu uita, foloseşte-ţi toate simţurile pentru a te bucura de cele mai intense senzaţii!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter