5 poziţii sexuale pentru nopţile călduroase

De Raluca Cristea, pe

Combinaţia perfectă de temperaturi? Sex fierbinte pe răcoare! Află care sunt cele mai bune poziţii sexuale pentru nopţile de vară!

Poziţia Împărăteasa

În această poziţie, partenerul stă întins pe spate cu picioarele uşor desfăcute. Tu te aşezi pe el cu picioarele de-a lungul trunchiului lui, usor flexate şi lipite de pat. Te laşi puţin pe spate şi te mişti înainte şi înapoi, iar ritmul îl stabiliţi împreună: tu pentru că stai deasupra, el pentru că, cu o mână se sprijină şi cu cealaltă îţi masează clitorisul şi muntele Venus, mişcându-te în acelaşi timp.

Este o pozişie sexuală de vară pentru că nu vă atingeţi foarte tare şi adoptaţi poziţii relaxate, aerisite.

Poziţia Tronul

În poziţia Tronul, partenerul se aşează pe marginea patului, şezând. Tu te aşezi în poala lui, dar cu picioarele desfăcute şi te apleci uşor, susţinându-te cu mâinile pe genunchii lui. Îţi poţi mişca bazinul oricum vrei, iar partenerul îţi poate masa sânii şi îţi poate stimula clitorisul.

Poziţia Altarul

O altă poziţie relaxată şi aerisită este Altarul. Tu te întinzi pe spate pe marginea a ceva înalt (maşina de spălat, masa, etc.) iar partenerul, stând în picioare, îţi desface picioarele, se sprijină cu mâinile strângându-te de glezne şi te penetrează.

Poziţia Fluturele

În poziţia Fluturele, tu te întinzi pe spate la marginea patului, cu picioarele desfăcute. Partenerul se aşează în faţa ta, în genunchi, şi te penetrează. Asta da declaraţie de dragoste într-o noapte de vară!
 
Motivaţia alegerii acestei poziţii sexuale este aceeaşi: nu vă lipiţi foarte tare unul de celălalt, fizic vorbind.

Poziţia Intersecţia

Intersecţia plăcerilor pe  timp de vară este chiar la voi în pat! Tu te întinzi pe o parte, te sprijini în cot şi pui palma sub cap, flexezi puţin picioarele, apoi ridici piciorul de sus, ca şi cum ai face gimnastică. Partenerul se aşează tot pe o parte, între picioarele tale, ţinându-te de şolduri.

Ai încerca aceste poziţii sexuale?

Foto:  Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter