6 poziţii sexuale care vă răcoresc vara aceasta

De Stela Moisescu, pe

Canicula s-a lăsat aşteptată în acest an, dar iată că ea a sosit. Gradele din termometru ne afectează starea de spirit, aşa că încercăm să ne răcorim în fel şi chip.
Orgasmul este o soluţie foarte răcoritoare! Păcat că sexul ce-l precede se dovedeşte a fi uneori prea sufocant, dacă este foarte cald şi există mult contact fizic. Culmile plăcerii devin insurmontabile… De aceea, vara este indicat să alegi poziţii de sex care să nu-ţi dea senzaţia că te sufoci de căldură.

Iată şase poziţii sexuale răcoritoare, care promit să minimalizeze contactul fizic, fără să taie însă din plăcere!

1. Stai aplecată la marginea patului, cu faţa în jos, astfel încât să ai bazinul la margine şi picioarele pe podea. Iubitul tău stă în picioare, cu faţa la tine şi te apucă de şolduri şi fese pentru a te ridica în dreptul taliei lui. Tu îi poţi cuprinde talia cu picioarele. Iubitul tău se va bucura de o penetrare profundă şi va avea control total asupra vitezei şi unghiului de penetrare. În plus, faptul că stai cu bazinul mai sus de trunchi îl ajută să-ţi atingă cu penisul punctul G.

Din această poziţie nu trebuie să depui niciun efort. Mai mult, faptul că iubitul te ţine de coapse, iar tu nu atingi podeaua cu picioarele, te face să te simţi uşoară şi relaxată.

2. Iată o altă poziţie răcoritoare, în care clitorisul tău este şi el stimulat. Iubitul tău stă întins pe spate cu un picior drept şi celălalt îndoit. Mai departe, tu vei stai deasupra lui, cu spatele la el şi cu picioarele de o parte şi de alta a piciorului îndoit. Unghiul de penetrare va fi inedit, iar iubitul tău se va bucura de o privelişte incitantă a spatelui tău… Poţi folosi ca punct de sprijin piciorul său îndoit, şi te poţi apleca uşor peste el, astfel încât clitorisul tău să fie stimulat când te mişti.

3. Încearcă şi această poziţie sexuală, din care el îţi poate mângâia fesele şi clitorisul simultan, dar fără să existe prea mult contact între trupurile voastre fierbinţi. Tu stai pe o parte, cu piciorul de deasupra ridicat, iar iubitul tău îngenunchiază în faţa ta şi îţi aşează piciorul ridicat pe pieptul lui, astfel încât să te poată penetra. Îţi poţi încorda muşchii vaginului pentru plăcere maximă!

4. O altă poziţie sexuală care vă încinge, dar în limite acceptabile, este poziţia misionarului, stând cu tălpile pe pieptul iubitului. El rămâne în şezut fără să se aplece peste tine, şi îşi aşează palmele pe coapsele tale, pentru a te pătrunde. Puteţi modifica această poziţie, astfel încât iubitul tău să stea în picioare, iar tu aşezată pe un mobilier mai înalt, cum ar fi un birou sau o masă. Nu trebuie decât să vii cu posteriorul la marginea mobilierului, pentru ca el să te poată penetra.

5. Şi poziţia femeia deasupra este perfectă pentru vremea caniculară. Pentru a te simţi mai liberă, roagă-l pe iubitul tău să stea cu braţele în aer, astfel încât să-l poţi ţine de mâini şi să ai un punct de sprijin când te mişti în sus şi în jos. În loc să ţii picioarele îndoite, cu genunchii pe pat şi tălpile sub fese, mai bine sprijină-te direct în tălpi. Te vei mişca mai uşor şi vei simţi briza acestei poziţii!

6. Doggie style ar trebui desemnată poziţia verii pentru că este foarte fierbinte, dar vă şi lasă să respiraţi, oricât de cald ar fi. Tu te rezemi în genunchi şi palme, iar iubitul tău stă în genunchi şi te penetrează din spate. Arcuieşte-ţi spatele şi mişcă-te în voie. Poziţia îi permite să îţi atingă punctul G cu fiecare penetrare, iar tu îl poţi ruga să-şi plaseze strategic o mână pe clitorisul tău.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter