Tipuri de sex pe care bărbaţii şi le doresc vara

De Stela Moisescu, pe

Dacă vrei ca tu şi iubitul tău să vă reîmprospătaţi relaţia şi să trăiţi în acest sezon emoţiile unei iubiri de-o vară, crează momente erotice unice şi deosebite.
Ele promit să vă ajute să vă redescoperiţi unul pe celălalt.

Iată care sunt tipurile de sex care îi vor da palpitaţii iubitului tău, dar şi ţie, vara aceasta.

Bifaţi-le în acest sezon pentru a trăi împreună o veritabilă iubire de-o vară!

Sex în apa mării: cu măsurile de precauţie potrivite, cum ar fi un lubrifiant, sexul în apa mării poate fi satisfăcător pentru amândoi. Valurile apei îţi vor răsfăţa zonele erogene, aşa că probabil vei atinge orgasmul în timp record.

Sex pe plajă: pe o pătură, pe timp de noapte, sexul pe plajă merită încercat! Briza mării vă va creşte exaltarea, aşa că tu şi iubitul tău veţi atinge sigur extazul. În plus, sigur va fi o schimbare plăcută, să strângi nisipul în mâini, în loc de pernă sau plapumă…

Sex pe capota maşinii: este incitant şi irezistibil. Sexul pe capota maşinii vă oferă o tonă de adrenalină! Veţi avea impresia că filmaţi scenele unui film pentru adulţi… Vei arăta şi te vei simţi foarte sexy cu posteriorul pe capota maşinii în timp ce iubitul tău rămâne în picioare. Aveţi grijă doar să alegeţi un loc retras.

Dă click şi află totul despre sexul în maşină!

Sex pe fugă: vara este superbă pentru că putem purta fustiţe. Orice bărbat are fantezia că îşi va convinge iubita la o partidă de sex atât de scurtă precum fusta pe care o poartă, într-un loc public… De ce să nu-i îndeplineşti fantezia? Satisfacţia poate fi reciprocă şi simultană!

Maraton sexual: pe lângă vacanţa plănuită cu săptămâni înainte, de ce să nu te laşi furată de spontaneitate şi să evadezi undeva cu iubitul, doar în weekend? Un decor nou poate face minuni cu libidoul vostru, până la mult aşteptata vacanţă. Profitaţi de patul mare din hotel sau pensiune şi închideţi-vă o zi în cameră!

N-ar strica în primul rând să-l înveţi pe iubitul tău să fie mai romantic vara aceasta. Dă click aici şi află cum! În acest fel te simţi mai apreciată şi iubită, aşa că poţi da tonul celor mai aventuroase experienţe!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter