Trendul primăverii: leagă-ţi iubitul în timpul sexului!

De Stela Moisescu, pe

Scoate o partidă banală de sex din anonimat cu accesoriul perfect: o eşarfă! Da, este sexy să iei iniţiativa şi să-ţi legi iubitul, pentru a-i putea face tot ce îţi trece ţie…
…  prin cap. Dacă primăvara tot se poartă eşarfele, găseşte-le o utilitate şi în dormitor, iar acum, când natura se trezeşte la viaţă, asigură-te că o faci şi tu!  

Nu ştii cum ar reacţiona iubitul tău dacă i-ai propune să-l legi data viitoare când faceţi sex? Iată câteva semne că şi-ar dori să-l domini astfel:

 
–    Adoră când stai deasupra lui şi te mişti după bunul plac. Pur şi simplu stă nemişcat şi te urmăreşte încântat cu privirea.

–    Te încurajează mereu să fii mai curajoasă în pat. Ţi-a spus că i-ar plăcea să iei mai des iniţiativa şi te roagă să îi spui deschis care sunt fanteziile tale, pentru că el vrea să ţi le îndeplinească.

–    Îţi vorbeşte indecent în timpul sexului. Ori te întreabă dacă îţi place ce face el în momentul respectiv, ori îţi spune că poţi să profiţi cum vrei tu de el.

Chiar dacă iubitul tău este mai pasional în pat şi îi place să te domine de cele mai multe ori, nu înseamnă că nu l-ar încânta să îţi cedeze ţie controlul. Aşa că nu te feri să-i propui în acest caz să-l legi, doar pentru că ai impresia că este genul de bărbat care ar prefera ca el să te lege pe tine. Desigur, există şi bărbaţi care nu găsesc nimic incitant în a fi legaţi în timpul sexului. Dar doar discutând deschis cu iubitul tău, vei găsi răspunsul.

În cazul în care iubitul tău este de acord, iată trei scenarii erotice în care poate fi un bărbat legat:

–    Leagă-l cu mâinile la spate şi transformă-l în sclavul tău: acest scenariu implică să-l legi uşor cu o eşarfă de mâini şi să te axezi pe a-i da diverse comenzi. Îi poţi indica să îţi facă sex oral sau puteţi face sex stând în picioare, ori în poziţia doggie-style, ocazie cu care te poţi mişca doar tu, până atingi culmile plăcerii.

–    Leagă-l la ochi şi la mâini şi aşează-l pe un scaun: în acest scenariu iubitul tău este imobilizat, iar mai apoi foarte tachinat. În timp ce el stă pe scaun, nu vede şi nu se poate mişca, tu îi poţi face orice: un dans în poală, sex oral sau sex normal, cu tine deasupra lui. Dacă îi oferi plăcerea în picături, puţin câte puţin, va avea parte de un orgasm exploziv.

–    Leagă-i mâinile deasupra capului şi răneşte-l uşor: bărbaţii pot corela foarte uşor durerea cu plăcerea sexuală. Îi poţi lega mâinile strâns deasupra capului şi, eventual, gleznele de picioarele patului şi poţi începe să te joci cu simţurile lui. Muşcă-l uşor de buze, apropie un cub de gheaţă de zona lui intimă sau înfige-ţi unghiile în pectoralii lui, atunci când faceţi sex, tu stând deasupra lui.

Află mai multe despre dominare şi supunere în timpul sexului!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter