Trucuri de sex oral pentru o vară fierbinte

De Stela Moisescu, pe

Vara aceasta, înlocuieşte sexul normal cu cel oral, te sfătuieşte Cynthia Perkins, doctor şi sexolog. Când cresc gradele în termometru, scade rezistenţa noastră…
… la stres. Ori sexul este antidotul perfect împotriva stresului, datorită beneficiilor sale uimitoare.

În zilele toride, când ne străduim să facem faţă cu brio responsabilităţilor de peste zi, cine se mai gândeşte însă cu ardoare la o partidă de sex? În fond, vara, o partidă de sex ni se pare şi mai istovitoare, dacă nu chiar o pierdere de timp.

În aceste condiţii, sexul oral poate fi înlocuitorul perfect, susţine sexologul Cynthia Perkins!

Iată câte trucuri incitante de sex oral perfecte pentru o vară fierbinte:

Sex oral sub duş: tocmai ai ajuns acasă de la serviciu şi te simţi obosită? Atunci un duş călduţ te va revigora! Bonusul: invită-l pe iubitul tău să te însoţească sub duş, pentru a vă răcori împreună.

Sex oral în aer liber: sexologii spun că sexul în vacanţă este magnific. Totuşi, dacă tot aţi investit o anumită sumă în vacanţa voastră exotică, ar fi chiar păcat să vă închideţi în camera de hotel! Profitaţi de versatilitatea sexului oral! Îl puteţi practica oriunde, inclusiv pe o plajă sau într-o poieniţă în pădure.

Sex oral în maşină: nu contează destinaţia, cât călătoria în sine, nu? Mai ales atunci când vă piperaţi popasurile cu câteva plăceri orale, şi nu e vorba de pacheţelul cu mâncare…

Sex oral în timpul unei furtuni: profitaţi de capriciile vremii, iar atunci când se dezlănţuie o furtună, trăiţi împreună senzaţiile tari. Deschideţi larg uşa de la balcon sau geamul şi încercaţi sexul oral în picioare. Lăsaţi aerul rece şi stropii de ploaie să intensifice experienţa.

Sex oral răcoritor: în cazul în care căldura devine covârşitoare, şi ultimul lucru la care vă gândiţi este sexul, aduceţi câteva cuburi de gheaţă în dormitor. Le puteţi gusta, înainte de a începe partida de sex oral, pentru a trăi senzaţii răcoritoare. Sau, dacă aveţi curaj, jucaţi-vă cu un cub de gheaţă ţinut între buze pe cea mai intimă zonă a partenerului.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter