Andreea și Cabral pe coperta Unica octombrie 2018. Cum se pregătesc să devină părinți

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 11:07
Revista Unica octombrie 2018 îi are pe copertă pe Andreea și Cabral, în postura de viitori părinți. Până când va apărea noul membru al familiei, Unica a aflat totul despre sarcina Andreei, despre pregătirile pe care le fac cei doi și despre cum se așteaptă să fie viața lor de familie de-acum înainte. 

Revista apare la chioșcurile de presă pe 25 septembrie 2018.

Andreea și Cabral renovează. Și speră ca locuința lor să fie proaspăt primenită până la sfârșitul lui noiembrie, când se așteaptă să apară pe lume copilașul lor. Cei doi spun că sunt zen și relaxați, dar, din mărturisirile lor, s-ar putea să nu fie chiar așa… Rămâne să deduceți asta singuri după ce veți citi cover story-ul din revista Unica octombrie 2018.

Ce găsești în revista Unica octombrie 2018

Pe lângă articolul despre Andreea și Cabral, Unica a mai pregătit două interviuri incitante cu oameni de televiziune: Teo Trandafir, una dintre puținele femei care a ajuns să prezinte emisiunea-concurs “Vrei să fii milionar”, și Dragoș Pătraru, care a reluat emisiunea “Starea nației” la postul Prima TV.

Secțiunea Modă și Frumusețe te va încânta cu propunerile de haine și accesorii “artsy”, inspirate din stilul extrem de creativ al unor celebrități internaționale, și cu sfaturile profesioniste de albit dinții, dar mai ales cu pictorialele de senzație.

Tot în Unica octombrie 2018 poți face cunoștință cu patru scriitoare românce din noul val literar, care vorbesc cu o sinceritate dezarmantă despre bucuria scrisului și statutul și misiunea scriitorului, în general.

Nu rata nici articolul foarte bine documentat despre fenomenul bullying și află cum îți poți ajuta copilul care se confruntă, poate, cu asemenea situații.

Iar dacă ți-au mai rămas niște zile de concediu, ți-am pregătit trei idei de “paradisuri ascunse” pe cât de rustice, pe atât de confortabile și chiar luxoase.

O parte din tirajul revistei Unica octombrie 2018 se vinde cu un gel de duș Gerovital cadou, la prețul special de 13,99 lei (revistă + produs cosmetic).

Nu uita, găsești revista Unica octombrie 2018, cu Andreea și Cabral pe copertă, începând cu data de 25 septembrie 2018.

S-ar putea să te intereseze și:

Andreea și Cabral au aflat sexul bebelușului

Irina Rimes pe coperta Unica septembrie 2018

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter