Exclusiv: Andreea Bălan anunță în Unica noiembrie 2018 că e însărcinată a doua oară

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 26 octombrie 2018, 08:03
Revista Unica noiembrie 2018 o are pe copertă pe cântăreața Andreea Bălan alături de soț și de fetița ei. Descoperă ce surprize ți-a pregătit Unica începând cu data de 25 octombrie 2018.

“Toată viața mea am crezut că trebuie să fiu perfectă”, mărturisește Andreea Bălan, vedeta de pe coperta revistei Unica noiembrie 2018. După mulți ani agitați, Andreea a descoperit bucuria și echilibrul vieții de familie alături de soțul ei, George, și de fetița lor, Maya, și ne anunță în premieră că, la începutul anului viitor va deveni mama pentru a doua oară. Asta nu înseamnă că Andreea își neglijează cariera, ea avân deja pus la punct un turneu pentru acest sfârșit de an. Află mai multe despre viața Andreei din revistă.

Descoperă apoi cum este în bucătăria lui Jamie Oliver, pentru că Unica l-a vizitat chiar la el acasă, la Londra, cu ocazia lansării noii săi cărți de rețete, “Jamie gătește în Italia, ”care va apărea luna viitoare și în România, la editura Curtea Veche.

Află, tot din Unica noiembrie 2018, care sunt tendințele actuale în arhitectură, decorațiuni interioare și peisagistică, dintr-un excelent articol în care vei afla lucruri uimitoare despre casele inteligente sau neurogeometrie.

Dacă ești în căutarea unei perechi noi de ghete sau botine, stilistul Unica ți-a pregătit propuneri de ținute pentru tot felul de ocazii – nu rămâne decât să mergi în magazine și să probezi ghetuțele, botinele sau cizmulițele preferate.

În secțiunea de Beauty, aflăm că acneea nu este nici pe departe rezervată puberilor și adolescenților, așa că avem nevoie de produse performante care să ne ajute să rezolvăm această problem a tenului. Descoperă, în revistă,care sunt ingredientele antiacnee care funcționează cu adevărat și cum să le utilizezi corect.

Dacă ți-au mai rămas câteva zile de concediu și nu știi unde să-l petreci, revista Unica îți sugerează o escapade la un spa din România, în care să-ți reîncarci bateriile. Personalități precum Ileana Badiu și Dana Sota îți recomandă spa-urile lor preferate și motivele pentru care au făcut această alegere.

Ca de obicei, o parte a tirajului revistei Unica noiembrie 2018 conține un cadou special – o trusă de machiaj în culorile toamnei la prețul de 14,99 lei (revista + produs cosmetic).

Nu uita, revista Unica noiembrie 2018 apare la chioșcuri pe data de 25 octombrie 2018.

S-ar putea să te intereseze și:

Andreea și Cabral pe coperta Unica octombrie 2018. Cum se pregătesc să devină părinți

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter