Unica aprilie 2019. Ce părere are Monica Bârlădeanu despre violența în familie

De Revista Unica, pe Ultimul update Vineri, 29 martie 2019, 11:21
Unica aprilie 2019 o are pe copertă pe Monica Bârlădeanu care povestește cu sinceritate despre cum vede ea viața. Descoperă din revistă motivul pentru care superba actriță a decis să sprijine victimele violenței domestice, precum și multe alte subiecte interesante. La chioșcurile de presă din data de 29 Martie 2019.

Revista Unica aprilie 2019 e companionul perfect pentru clipele în care vrei să te relaxezi și să citești despre oameni cu povești interesante. În această ediție, cover-story-ul îi este dedicat actriței Monia Bârlădeanu, o apariție mereu pe cât de frumoasă, pe atât de misterioasă în privința vieții personale. De această dată însă Monica rupe tăcerea și vorbește deschis despre violență în familie și despre alte lucruri sensibile pentru toate femeile. Descoperă, în spatele imaginii publice, un om frumos și foarte sincer.

Unul dintre evenimentele culturale marcante ale primăverii este premiera musicalului “We will rock you”, la care Răzvan Mazilu semnează coregrafia, regia și costumele – prilejul ideal de a afla mai multe deste talentatul artist dintr-un interviu  one-to-one, exclusiv în Unica.

Odată cu vremea frumoasă, pe șosele au apărut nu doar gropile iernii, ci și… motocicliștii, iar o parte dintre ei sunta femei. Unica a vrut să afle mai multe despre reginele pe două roți ale șoselelor și a adunat cele mai simpatice moto-ladies într-un reportaj cu totul special, plin de informații interesante.

La rubrica Frumusețe din Unica aprilie 2019 vei putea citi tot ce te interesează despre machiajele și coafurile în tendințe, explicate pas cu pas, și vei putea descoperi cele mai recente proceduri și produse pentru manichiură și pedichiură profesională.

Moda noului sezon aduce o mulțime de printuri, iar Unica aprilie 2019 te ajută să “navighezi” printre rafturile pline de piese vestimentare înflorate, cu buline, grafisme diverse sau snake-print.

Visezi la o călătorie în Orient, dar nu știi ce destinație să alegi? Bloggerul de turism Mirela Leoni, autoarea ponturilor de pe extravita.ro și trolleypacker.com ne recomandă, de la fața locului, Sri Lanka, insula cu miros de scorțișoară pe care o mulțime de celebrități au vizitat-o deja.

Unica aprilie 2019 conține multe alte articole interesante – de la secretele sportivilor români de succes la rutina de frumusețe a Andreei Raicu.

Descoperă-le pe toate în revistă, pe care o găsești la chioșcuri din 29 martie 2019. Revista costă 12,90 lei și este însoțită de un cadou – un produs cosmetic AVON.

S-ar putea să te intereseze și:

Unica martie 2019, un mărțișor de citit pe îndelete

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter