Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă

De Revista Unica, pe Ultimul update Joi, 24 ianuarie 2019, 11:51
Revista Unica februarie 2019, având-o pe Mihaela Rădulescu pe copertă, vine cu o mulțime de articole exclusive, care te vor bine-dispune și te vor informa în ultima lună de iarnă. Găsești revista la chioșcurile de presă începând cu 24 ianuarie 2019.

Cu siguranță vei fi atrasă să cumperi revista Unica februarie 2019, care o are pe copertă pe incredibila Mihaela Rădulescu. Cu toate că se apropie de 50 de ani, Mihaela e tot frumoasă, elegantă și iubitoare de sporturi extreme. Din paginile revistei, vei afla o mulțime de amănunte din culisele noului sezon al show-ului Ferma de la Pro TV, dar și despre iubitul ei, Felix Baumgartner, despre cum se descurcă trăind în două case, din două țări diferite. De asemenea, dacă erai curioasă să afli cum se înțelege cu fiul ei adolescent, Ayan, vei afla tot din paginile revistei Unica februarie 2019.

Unica februarie 2019 e plină de vedete

În paginile noii reviste vei găsi mai multe interviuri cu celebrități, precum Cătălin Măruță, Gina Pistol sau Lora.

La secțiunea de carieră, Unica ți-a pregăsit un interesant articol despre cardurile bancare, de unde vei afla la ce cifre astronomice poate ajunge dobânda unui card de credit.

De asemenea, poți afla cât de util este riscul în domeniul profesional, dintr-un articol redactat cu ajutorul faimosului head-hunter George Butunoiu.

Nu lipsesc articolele de opinile semnate de Amalia Enache – despre lucrurile mici, dar care contează – și de muzicianul Cornel Ilie, care are un punct de vedere foarte interesant despre iubire.

La secțiunea de modă și frumusețe, Unica februarie te întâmplină cu pagini întregi de haine și accesorii alese pe sprânceană, dar cu preț redus acum. De asemenea, stilistul revistei îți oferă sfaturi despre cum să te îmbraci cu stil la birou chiar dacă suntem în toiul iernii.

Beauty-editorul Unica trece în revistă cele mai vehiculate (și mai gogonate) mituri de îngrijire a frumuseții și ne prezintă noul val de beauty-influencers din străinătate care și-au pus semnătura pe linii de produse cosmetice. Multe dintre ele sunt disponibile și în România!

În secțiunea de lifestyle, Unica februarie a pregăsit un impresionat articol despre cuplurile care împart nu doar sentimentele de iubire, ci și biroul, iar la rubrica de sănătate vei afla informații importante despre testările genetice și utilitatea lor în prevenirea și diagnosticul cancerului.

Nu am uitat nici de amatorii de călătorii, pentru care Unica a pregătit informații interesante despre vacanțele în Israel, la Marea Moartă, Marea Roșie și în deșert.

Iar pentru iubitorii filmului, Unica februarie 2019 a pregătit un sumar al filmelor blockbuster ale anului 2019.

Întreg tirajul revistei Unica februarie 2019 se vinde împreună cu un balsam de păr Loncolor cadou, la prețul de 12,90 lei.

Nu uita, revista Unica februarie 2019 apare la chioșcuri pe data de 24 ianuarie 2019.

 

 

Avalanșă de cadouri virtuale în revista Unica ianuarie 2019

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter