Unica martie 2019, un mărțișor de citit pe îndelete

De Revista Unica, pe Ultimul update Marți, 26 februarie 2019, 11:19
Revista Unica martie 2019 o are pe copertă, în premieră, pe cântăreața Lavinia Pîrva, însărcinată cu primul ei copil. Descoperă ce alte articole interesante vei găsi în revistă, care apare la punctele de difuzare a presei pe 26 februarie 2019.

Cu siguranță, pentru Lavinia Pîrva, soția lui Ștefan Bănică Jr., primăvara aceasta este unică! Lavinia este însărcinată și fericită și urmează să aducă pe lume un băiețel la începutul verii. Află din paginile revistei ce emoții are viitoarea mamă și cum este relația ei cu Ștefan Bănică Jr.

Tot despre mame și copii este vorba și în articolul dedicat Atenei Boca, fondatoarea LaPrimulBebe, cel mai mare grup de mame din România de pe Facebook și singura bursieră româncă la Facebook Community.

Nu rata interviul cu frații Bogdan și Ștefan Iancu, doi actori tineri și extrem de talentați, pe care îi poți vedea jucând în această perioadă în filmul “Oh, Ramona” (Bogdan) și în serialul “Vlad”, difuzat de Pro TV (Ștefan).

Dacă e martie, e ediție cu tendințe de modă și frumusețe! Admiră în paginile revistei cele mai importante trenduri în domeniu, așa cum au fost ele prezentate pe podiumurile din capitalele modei, dar și cum le poți adopta în ținutele tale, prin intermediul pieselor vestimentare din magazine și de la creatorii români.

Beauty editorul revistei Unica ți-a pregătit un articol special, dedicat somnului de frumusețe și produselor care ajută pielea să se regenereze mai bine în timpul  nopții. E un “must read”, te asigurăm!

Unica martie 2019 îți prezintă și o latură mai puțin cunoscută a cinemaului românesc, din perspectiva femeilor care lucrează în industria filmului: regizoare, producătoare, scenografe. Vei descoperi o lume fascinantă, plină de creativitate!

Cumpără revista Unica martie 2019 la prețul de 12,90 lei, împreună cu un ruj essence cadou! Nu uita, revista apare la chioșcurile de presă începând cu 26 februarie 2019.

Citește și:

Unica februarie 2019. Ce exclusivități găsești în revistă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter