(P) Cum să ai un zâmbet ca la Hollywood

Multe dintre vedetele de la Hollywood au înţeles că înfrumuseţarea zâmbetului cu ajutorul diverselor proceduri de cosmetică dentară le poate schimba în mod radical prezenţa, un zâmbet frumos fiind o calitate ce te face atrăgător în faţa oamenilor.
Însă un zâmbet ca la Hollywood nu este atât de greu de obţinut! Medicii de la clinica stomatologică Just Smile vă ajută să obţineţi un zâmbet strălucitor în cel mai scurt timp posibil.
Procedurile de cosmetică dentară folosite în cadrul clinicii sunt foarte variate, începând de la îndepărtarea plăcii bacteriene, a tartrului şi a petelor prin tehnici de microabraziune, detartraj supra şi subgingival, până la albire dentară profesionistă în cabinet cu lampa Zoom sau albire la domiciliu cu ajutorul gutierelor dentare. Tot aici se poate face terapie prin remodelarea smalţului, obturaţii fizionomice ce imită perfect culoarea dinţilor, faţetări, coroane pe implanturi, chirurgia estetică a gingiilor, tatuaje dentare cu cristale, zirconiu şi aur de 22 Karate.
Înainte de a apela la aceste proceduri este necesar un consult stomatologic amănunţit pentru a fi evaluată corect starea de sănătate a dinţilor dumneavoastră şi de asemenea trebuie să se realizeze igenizarea şi profilaxia cavităţii orale acestea fiind condiţii imperios necesare pentru a obţine zâmbetul mult visat. Astfel, pentru a se putea efectua procedurile de cosmetică dentară sunt necesare condiţii de maximă sănătate a danturii.
clinica dentara
Clinica stomatologică Just Smile pune la dispoziţia pacienţilor o serie de servicii stomatologice integrate, metode de tratament moderne, tehnologie şi aparatură de ultimă generaţie şi, nu în ultimul rând, o echipă experimentată şi dedicată formată din medici cu specializări în toate ariile stomatologiei.
Totodată, clinica Just Smile beneficiază de o locaţie centrală, într-o clădire istorică din apropierea parcului Cişmigiu ce aminteşte de Micul Paris şi care se evidenţiază prin eleganţă şi rafinamentul cabinetelor decorate într-un stil neoclasic, cu imagini ale celebrităţilor de la Hollywood: Charlie Chaplin, Marilyn Monroe şi Fred Astaire.
Astfel doar păşind în cabinetele Just Smile va veţi transpune în atmosfera hollywoodiană simţindu-vă precum un star, prin prisma ambientului personalizat şi prin atenţia acordată de către personalul medical.
Pentru un zâmbet superb şi o îngrijire dentară profesională, contactaţi clinica stomatologica Just Smile!
Just Smile vă poate ajuta să obţineţi zâmbetul dorit fără mult efort si cu cele mai bune rezultate!
Contact Just Smile: Strada Stirbei Voda 38, Bucuresti, Sect. 1. Telefon: 021.311.12.22. Mobil: 0731.020.994. www.justsmile.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter