Cum slăbești cu bicarbonat de sodiu

De Adina Radu, Camelia Sinca, pe Ultimul update Joi, 03 martie 2022, 15:23

Cum te ajută bicarbonatul de sodiu să slăbeși rapid și sănătos? Știm deja că bicarbonatul de sodiu și-a depășit statutul de ingredient folosit pentru frăgezirea aluatului și poate fi folosit în numeroase moduri pentru igienă, sănătate și frumusețe, însă iată cum să îl folosești dacă vrei să slăbești! Ce dietă de slăbit cu bicarbonat de sodiu poți să urmezi!

Dietă cu bicarbonat de sodiu

Citește și – Ce se întâmplă dacă te speli pe față cu bicarbonat de sodiu

Da, bicarbonatul de sodiu te ajută să slăbești dacă îl consumi în combinație cu zeamă de lămâie. Datorită proprietății sale alcalinizante, Bicarbonatul de sodiu și lămâia te ajută să slăbești. De ce slăbești cu bicarbonat de sodiu? Toxinele sunt stocate în celule grase, ca o măsură de protecție a corpului, iar odată ce aceste toxine sunt eliminate din sânge, grație restabilirii unui pH alcalin, organismul va începe să elimine și depozitele de grăsime.

Citește și – Bicarbonatul de sodiu – 40 de utilizări inedite în casă și gospodărie

Cum se ține dieta de slăbit cu bicarbonat de sodiu?

Începe ziua cu suc de lămâie și bicarbonat de sodiu este o metodă foarte bună, care îți permite detoxifierea ficatului, îți furnizează doza necesară de vitamina C, potasiu și antioxidanți pentru întreaga zi.

De asemenea, amestecul de zeamă de lămâie și bicarbonate de sodiu este un bun reglator al organismului: ajută la reglarea nivelului de grăsimi din sânge (colesterol, trigliceride) și a zahărului din sânge (glicemie).

Cum se prepară amestecul de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu

Într-un pahar cu apă plată, la temperatura camerei, amestecă jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu cu zeama de la o lămâie. Folosește doar lămâi organice, deoarece cele crescute convențional pot fi stropite cu pesticide.

  • Consumă amestecul de lămâie cu bicarbonat timp de 14 zile și vei slăbi eficient până la 3 kilograme.

Amestecă și consumă băutura doar dimineața, pe stomacul gol, timp de două săptămâni. Vă avertizăm că acestă dietă de slăbit cu bicarbonat de sodiu este contraindicată persoanelor cu gastrită și, de asemenea, nu este bine să urmați această deită de slăbit dacă treceți prin perioade de stres puternic, din cauza conținutului ridicat de sodiu.

Citește și – Ce se întâmplă dacă pui bicarbonat de sodiu sub ochi

Foto – Shutterstock

Poți încerca și dieta care te slăbește după ceas: Crononutriție 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter