(P) Alege Tianli cu capac auriu pentru a-ți îmbunătăți performanța sexuală

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 14 februarie 2018, 18:35

Vrei să îți îmbunătățești performanța sexuală? Vrei sa fii mai în formă din punct de vedere sexual ca niciodată? Vrei să satisfaci mult mai bine femeia din viața ta? Dacă răspunsul la toate aceste întrebări este afirmativ, atunci ai nevoie de un ajutor de nădejde, iar acesta poartă numele de Tianli.

Tianli este un produs 100% natural, care, odată administrat, te va ajuta să-ți îmbunătățești funcțiilr sexuale și implicit performanța sexuală. Persoanele care l-au folosit au confirmat faptul că Tianli este un produs de potență extraordinar.

Suplimentul alimentar Tianli stimulează potența și îl poți folosi ca adjuvant dacă vrei să te bucuri de o activitate sexuală corespunzătoare. De îndată ce îl vei lua, acesta produs îți va revigora organismul, ameliora insomniile, îmbunătăți libidoul și apetitului sexual. În plus, va preveni îmbătrânirea prematură și te va ajuta să fii mai potent din punct de vedere sexual.

În compoziția acestui produs există extracte din plante, care acționează benefic asupra stimulării funcțiilor sexuale. De asemenea, ameliorează disfuncțiile erectile.

Tianli este un produs ideal în cazul în care te confrunți cu erecții prea moi și nu poți menține un act sexual, erecțiile sunt prea scurte pentru întreținerea unui raport sexual ori apare incapacitatea de a susține o erecție.

Orice problemă legată de disfuncția erectilă o poți rezolva cu Tianli, așadar nu ezita să ți-l achiziționezi.

Acest supliment alimentar te va ajuta să îți îmbunătățești funcțiile sexuale și să ai un apetit sexual mare, întrucât are efecte afrodisiace. De asemenea, va rezolva problemele legate de impotență. Vei constata că după ce îl vei lua, vei fi mai plin de energie, iar starea de oboseală va dispărea.

Poți folosi Tianli fără teamă, fiindcă este un produs 100% natural ce nu prezintă efecte secundare asupra organismului. Acest fapt se datorează numeroaselor ingrediente pe baza de plante, care se află în compoziția sa.

Acest produs se administrează cu atenție doar de către cei ce suferă de afecțiuni cardiovasculare sau hipertensiune.

Care sunt ingredientele active care fac din Tianli un produs ideal pentru potență?

Din compoziția sa fac parte fructele de goji, iarba țapului, rădăcină de Polygonum, Saline cristanche, Eleutherococcus senticosus, Hypoxis minor, Damnacanthus.

Fructele de goji sunt considerate de chinezi drept fructe benefice pentru sistemul reproducător, având în vedere că sprijină fertilitatea. Aceștia sunt de părere că fructele de goji contribuie la creșterea numărului de spermatozoizi și vitalitalității lichidului seminal.

Specialiștii din cadrul Colegiului de Sănătate Publică de la Universitatea Wuhan din China, au demonstrat că fructele goji joacă un rol important în protejarea contra leziunilor țesutului testicular, dincauza expunerii la căldură, și contribuie la creșterea activității antioxidante a superoxid dismutazei în sistemul reproducător.

Iarba țapului este o plantă folosită în medicina naturistă chineză, care contribuie la îmbunătățirea sănătății sexuale. De asemenea, este un cunoscut afrodisiac natural, cu efecte pozitive asupra producției de hormoni și a libidoului. Totodată, crește producția de testosteron și estrogen.

Rădăcina de Polygonum contribuie și ea la creșterea fertilității la bărbați și este un foarte bun remediu contra impotenței.

Saline cristanche joacă un rol important în creșterea libidoului în cazul bărbaților și femeilor, având efect afrodisiac, întrucât conține acteozidă, salidroside și alte ingrediente chimice care  promovează eficient funcția sistemului nervos central. De asemenea, sporește secreția hormonilor și este o plantă capabilă să elibereze neurotransmițătorii și, prin urmare, să crească libidoul.

Eleutherococcus senticosus este o plantă care acționează benefic asupra aparatului reproducător,  susținând libidoul. De asemenea, ajută la formarea lichidului seminal.

Hypoxis minor este o plantă africană folosită în medicina tradițională ayurvedică, deoarece are proprietăți afrodisiace și de sprijinire a funcțiilor sexuale. De asemenea, această plantă acționează benefic în sprijinirea apetitului sexual, contribuind la revigorarea organismului și stimularea potenței.

Damnacanthus este o plantă  cu acțiune benefică asupra fertilității și sănătății hormonale, jucând un rol important în promovarea unui libidou puternic. De asemenea, previne disfuncția sexuală, precum impotența și afectează pozitiv organelor reproducătoare.

După cum poți observa, plantele din compoziția suplimentului Tianli acționează benefic asupra îmbunătățirii funcțiilor sexuale și implicit a performanței sexuale. Așadar, cumpără-ți Tianli pentru a te bucura de o viață sexuală excelentă.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial Tianli.com.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter