Soluții pentru a avea dinți albi și gingii sănătoase

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iunie 2016, 17:59

Cu siguranța ai băut azi o cafea sau un ceai. Poate ai fumat și o țigară și diseară vei savura, la cină un pahar de vin roșu. Pariez că nu te-ai gândit la efectele lor asupra dinților tăi. Ai toate șansele să te alegi cu dinți pătați, iar zahărul din aceste produse îți va afecta sănătatea gingiilor. Dar tu vrei să te bucuri de dinți albi perfecți și gingii roz sănătoase, nu?

Pot avea și dinți albi și gingii sănătoase?

Desigur! Dacă a fost posibilă călătoria pâna la planeta Pluto, te poți bucura și tu de tehnologiile moderne când vine vorba de sănătatea orală. Citește sfaturile noastre pentru dinți albi și gingii sănătoase.

  1. Schimbă periuța!

O periuța de dinți bună este esențială pentru sănătatea dinților și gingiilor tale. Gândește-te că periuța de dinți este ca periuța de la mascara. Dacă vrei gene lungi și dese vei cumpăra mascara cu periuța potrivită pentru un astfel de rezultat. Așa este și cu periuța de dinți. Vrei dinți albi, fuguța la magazin și cumpără o periuța sonică cu cap special pentru dinți albi. Noi ți-o recomandăm pe aceasta, Phillips Sonicare HealthyWhite+. Cu ea, în două săptămâni, petele de cafea, ceai, tutun sau vinul roșu vor dispărea mai repede ca petele de mascara pe bluza ta cea nouă. Două nuanțe în două săptămâni!

  1. Fii harnică! Două periaje pe zi!

Dacă fața ta se bucură de atenție de cel puțin două ori, cu machiaj și masca de seară, de ce dinții tăi n-ar merita același tratament? Placa dentară ce se depune ca depozit pe dinții tăi afectează și dinții, și gingiile. Ia măsuri pentru ca acest lucru să nu se întample. Periuța sonică, prin acțiunea sa dinamică și prin gâtul înclinat va reuși să te ajute să scapi de placa. Dacă reușești să incluzi în rutina ta un periaj de două ori pe zi, executat ca la carte, dimineața și seara, dinții tăi vor străluci și gingiile îți vor mulțumi. Dacă ai dinți și gingii sensibile, folosește modul Sensibil.

  1. Vizitează-ți cel mai bun prieten, medicul stomatolog

Cel puțin o dată pe an, programează-te la medicul tău stomatolog. El va aprecia sănătatea ta orală și îți va face diverse recomandări. Dacă ai ținut cont de sfaturile noastre de dinainte, vei primi doar felicitări pentru dinții tăi albi naturali și gingiile tale perfect roz. E mai simplu și mai economic să previi decât să tratezi, nu crezi?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter