Un periaj mai eficient? Încearcă tehnologia sonică!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iunie 2016, 18:37

Sigur vrei să fii la curent cu tot ce înseamnă modă, frumusețe și sănătate. Orice femeie modernă caută mereu soluții rapide și eficiente pentru a-și asigura frumusețea și sănătatea.

Cum dinții sunt cartea noastră de vizită, sigur te preocupă sănătatea și aspectul lor. Află că nu trebuie să mergi cu un avion sonic ca să încerci tehnologia sonică pentru dinții tăi.

Ce este tehnologia sonică?

Nu trebuie să fii inginer ca să folosești o periuță de dinți sonică. Periuța Phillips Sonicare Diamond Clean poate fi aliata ta în lupta cu placa dentară și petele de cafea, ceai sau vin roșu. În plus, e foarte elegantă și arată foarte bine în orice baie. Perii în formă de diamant antrenați de tehnologia Sonicare asigură un periaj cu pulsații sonice de pâna la 62.000 de mișcări pe minut: 31.000 de mișcări stânga- dreapta și 31.000 de mișcări pe verticală, eliminând placa bacteriană, petele dentare și îmbunătățind sănătatea gingiilor.

Cât de sănătoasă este această tehnologie?

Tehnologia sonică presupune că mișcarea rapidă a capului periuței împinge apa între dinți și la baza gingiei, astfel că se asigură o curățare impecabilă, dar delicată. Nu o să-ți afecteze coroanele sau celelalte lucrări dentare. S-ar putea chiar să le prelungești viața.

Știu că poate părea de domeniul science fiction, dar această tehnologie modernă te poate ajuta să ai gingii mai sănătoase în două săptămâni și să ai dinți albi, fără pete într-o singură săptămână. Știi petele acelea de cafea, ceai, tutun sau vin roșu? Poți să le spui la revedere, și lor și periuței tale manuale. Bine, o poți păstra, s-ar putea să ai nevoie să cureți talpa pantofilor sport cu ea.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter