Donald Trump a revenit la birou, deși încă e contagios după infecția cu coronavirus

De Unica.ro, pe

Donald Trump a revenit la biroul de la Casa Albă la șase zile de la confirmarea diagnosticului pozitiv de COVID-19 și la o zi de la externarea din spital, în pofida sfaturilor medicilor.

Vestea a fost oferită de CNN, care subliniază faptul că președintele american a încălcat regulile de carantină și izolare pentru persoanele infectate. Reprezentanții de la Casa Albă au transmis că personalul din apropierea președintelui poartă mască și vizieră.

Până la momentul actual, Casa Albă nu a anunțat dacă Trump a făcut sau nu vreun test care să arate că este negativ la infecția cu coronavirus. Medicul său personal, Sean Conley, spune însă că Trump nu mai are simptome de COVID-19 și se simte bine.

Citeşte și: Bolnav de COVID-19, Donald Trump s-a întors la Casa Albă: “Nu vă temeți de Covid. Nu-l lăsați să vă domine viața”

„Examinarea fizică şi semnele vitale, inclusiv saturaţia de oxigen şi ritmul respirator, sunt stabile şi în limite normale”, a zis Conley, conform Libertatea. „Nu mai are febră de peste patru zile, nu mai are simptome de peste 24 de ore şi nu a mai primit oxigen suplimentar de la spitalizare”.

Președintele a declarat că infecția a fost pentru el „o binecuvântare de la Dumnezeu”, întrucât i-a arătat care sunt posibilele medicamente pentru tratarea bolii.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter