Invitație inedită de Ziua Națională a României

De Georgiana Averchi, pe Ultimul update Marți, 26 noiembrie 2019, 18:24
Dacă nu ți-ai făcut deja alte planuri cu ocazia sărbătorii naționale a României, Isty Bitsy Fm și Mega Mall București te așteaptă împreună cu copilul tău pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie 2019 în binecunoscutul centru comercial să sărbătoriți împreună.

Îți promit trei zile ca în povești, cu muzică si dansuri populare, concursuri cu premii despre personalitățile, locurile și lucrurile cu care ne mândrim ca români și cu activități de manualitate în simbolurile roșu – galben – albastru, făcute împreună.

Dar cea mi importantă activitate la care poate participa copilul tău este crearea celei mai mari brățări de iubire pentru țară, de 50 m lungime, din amprentele mânuțelor românașilor și româncuțelor, viitorul acestei țări. De asemenea, copiii prezenți vor putea intra în direct la Itsy Bitsy FM să spună „de ce iubesc România“: vineri 29 noiembrie (16:00 – 18:00), sâmbătă 30 noiembrie (12:00 – 14:00) și duminică 1 decembrie (12:00 – 14:00).

SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZăpă, DjDodi, Spinner și Spark te așteaptă pe toată durata evenimentului să-ți activezi SuperPuterea iubirii de țară!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter