Motivul surprinzător pentru care fostul ministru al românilor de pretutindeni refuză să poarte mască

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 ianuarie 2021, 12:12

Update 12 ianuarie: Bogdan Stanoevici a murit de COVID marți, 12 ianuarie 2021.

––––––––––––––––

Deși măștile sunt esențiale pentru a preveni răspândirea infectării cu COVID-19, mulți oameni caută scuze pentru a nu le purta.

Este cazul și fostului ministru al românilor de pretutindeni, Bogdan Stanoevici, care a explicat de ce nu poartă el mască. După cum arată Agerpres, el susține că este sănătos și nu încalcă vreo lege.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos”, a zis Stanoevici. „Şi aici îl citez pe ministrul sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative”.

Stanoevici a făcut referire la declarația pe care ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut-o în februarie, când susținea că masca trebuie purtată numai de oamenii bolnavi, după cum relatează Libertatea.

Însă Stanoevici susține că a purtat Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”.

Declarațiile lui Stanoevici vin în contextul în care a participat la o conferință de presă a Partidului Ecologist Român, unde jurnaliștii i-au atras atenția că nu purta mască de protecție.

Foto – Hepta

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter