Noi detalii despre brașoveanul care s-a aruncat de la etaj cu fetița lui de trei luni în brațe

De Bianca Prangate, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 13:26
În cazul bărbatului din Brașov care s-a aruncat de la etajul zece cu fetița lui de trei luni în brațe ies noi detalii la iveală.

Bărbatul avea 37 de ani, lucra în domeniul IT, era căsătorit și avea două fetițe – una în vârstă de trei ani și jumătate, iar cealaltă în vârstă de trei luni, după cum arată Observator. Soția și cealaltă fetiță a bărbatului erau acasă, în bucătărie, când acesta a decis să se arunce de la fereastră cu mezina familiei în brațe.

Martorii tragediei au spus că bărbatul a ieșit pe balcon și, fără a spune ceva, s-a aruncat cu bebelușul în brațe, căzând pe un excavator care trecea prin fața blocului, potrivit Brașov Știri. Pe moment, excavatoristul nu a auzit și și-a continuat drumul.

Însă impactul provocat de căderea corpurilor pe capota de la motor a produs o defecțiune la sistemul de alimentare, oprind excavatorul. Excavatoristul a coborât din excavator pentru a vedea ce s-a întâmplat. După ce a văzut cele două victime, a sunat imediat la 112.

Tatăl și fetița erau în stare de inconștiență când au sosit echipajele de urgență, dar au murit la puțin timp după. Vecinii familiei au menționat că nu au auzit scandaluri din apartamentul în care aceștia locuiau.

Soția bărbatului a fost sedată, pentru a face față pe moment tragediei. Ea urmează să discute cu anchetatorii după ce se trezește.

Foto – Brașov Știri

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter