Scandal pe Facebook: o mamă, pozată în timp ce copilul o sărută pe fundul gol

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 11 februarie 2020, 11:07
Un nou scandal a izbucnit pe Facebook, după ce pe platformă a apărut o poză cu o tânără mamă cu pantalonii în vine și cu copilul ei sărutând-o pe fund.

Mama copilului trăiește în Slatina, după cum arată contul acesteia de Facebook. Fotografia care a făcut-o „faimoasă” ar fi fost făcută în urmă cu trei ani de mătușa copilului. Aceasta din urmă ar fi postat-o acum cu scopul de a-i face rău femeii, după cum arată Adevărul.

mama facebook

Mama copilului a încercat să explice fotografia, spunând că a fost un gest spontan din partea celui mic, care a stârnit amuzamentul la momentul respectiv. Explicația ei integrală, postată pe Facebook, a fost următoarea:

„Dar voi chiar nu înțelegeți sunteți bătuți în cap nu vedeți ce păr aveam în cap și cât de mic erea copilul atunci? Credeți că m-am trezit și mi-am pus copilul să mă pupe în fund? De când curul sa mutat pe buca dreaptă? Acolo se vede clar da ca eu radeam dar radeam de gestul facut de el ca mi-a tras un crac de la pantalon si ma muscat iar eu m-am întors râzând gen: Doamne ce nebun este.

Și în momentul respectiv matusa copilului […] ma fotografiat fără ca eu să știu. Cereți explicați de la ea dc la învățat sa vina la mine și sa mă muște de fund cum a putu sa ma pozese si sa publice o asemenea poza fara ca eu sa stiu. Pentru ea a fost o gluma prosta asa sustine si in momentul de fata ca nu a realizat ca lumea va critica astfel. Bineînțeles ea nu este mama. Pentru ea a fost o gluma acea poza. Nu vi se pare și voua ciudat ca poză sa apară dupa 3 ani? E clar ca cineva a făcut asta ca sa imi faca rău. Dar DUMNEZEU este sus si nu va dormi pentru cine a facut asta si pentru toți cei care au comentat așa fara sa știe cum a fost de fapt acea poza.

Voi credeți ca eu ma pozam sa îmi puneam copilul pe internet nu mă gandeam la consecințe? Sau la toată populația de pe fbk? Se vede clar din celelalte poze viata copilului meu. Dar nu ati avut ce sa faceți si voi. Daca eream vinovată numai raspundeam după profilul meu ca să mă zapaciti voi dar am încercat sa va fac să înțelegeți că nu este ceea ce pare dar este inutil sunteți mai rău ca niste animale”.

Explicația femeii nu a făcut decât să strângă și mai multe critici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter