Ben Watkins, starul MasterChef Junior, a murit la 14 ani

De Unica.ro, pe

Ben Watkins, starul MasterChef Junior, a murit la vârsta de 14 ani, din cauza unei forme rare de cancer.

Tânărul, care a apărut în varianta americană a celebrului show culinar în anul 2018, a murit luni, 16 noiembrie.

Băiatul și-a pierdut părinții într-o crimă-sinucidere în urmă cu trei ani și a rămas în grija bunicii și a unchiului ei.

„Ben al nostru a plecat acasă pentru a fi alături de mama sa după o luptă de un an și jumătate cu cancerul. Ben a suferit foarte mult în cei 14 ani de viață, dar ne liniștește faptul că suferința sa s-a sfârșit în cele din urmă și că, Ben știa că era iubit de atât de mulți”, au spus bunica sa, Donna Edwards, și unchiul său, Anthony Edwards, prin intermediul paginii GoFundMe, potrivit BBC.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Ben Watkins locuia în suburbiile orașului Chicago și și-a perfecționat abilitățile culinare începând să lucreze la restaurantul tatălui său. Acolo, ben avea ca sarcini administrarea casei de marcat și primirea comenzilor, precum și vânzarea propriilor prăjituri de casă –  brownies, chifle de scorțișoară și pâine cu banane.

La 11 ani, a participat la emisiunea MasterChef Junior, unde a devenit rapid unul dintre favoriții publicului prin pasiunea pentru deserturi, dar și prin povestea sa tragică de viață.

Bucătarul Gordon Ramsay, unul dintre jurații emisiunii, l-a descris pe Ben drept „un bucătar incredibil de talentat și un tânăr foarte puternic”.

Sursa foto  – Captura Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter