Cine este Kathryn Mayorga, femeia care îl acuză de viol pe Cristiano Ronaldo

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 09 octombrie 2018, 16:16
Kathryn Mayorga este femeia care l-a adus pe Cristiano Ronaldo pe primele pagini ale ziarelor în momentul în care l-a acuzat că a violat-o în anul 2009, în timp ce se aflau în Las Vegas.

Americanca în vârstă de 34 de ani susține că incidentul a avut loc înainte ca Ronaldo să devină oficial jucătorul celor de la Real Madrid. Kathryn Mayorga a făcut aceste declarații pentru publicația germană Der Spiegel.

Deși cazul a fost închis în urmă cu nouă ani cu o înțelegere financiară între cei doi, femeia a decis să încerce să își câștige dreptatea în justiție. Astfel, poliția din las Vegas a redeschis ancheta.

Cine este Kathryn Mayorga

Până de curând, Mayorga a lucrat ca profesoară. Însă a demisionat pentru că, spune ea, are nevoie de toate puterile, acum că acest caz a fost redeschis.

Mayorga susține că lucrul cu cei mici a ajutat-o să treacă mai ușor peste agresiunea sexuală. Anterior, ea spera să ajungă model și își câștiga existența lucrând ca hostess în barul în care l-a cunoscut pe fotbalistul portughez.

În 2009, Kathryn avea 25 de ani și tocmai trecuse peste un divorț. Căsătoria ei nu a durta prea mult, Mayorga căsătorindu-se în 2008, la scurt timp după ce a absolvit. A obţinut o diplomă în jurnalism, la Universitatea Nevada, din Las Vegas, însă nu a practicat niciodată această meserie.

Kathryn Mayorga a avut o copilărie dificilă

Kathryn s-a născut și a crescut în Las Vegas, într-o familie cu tată pompier și mamă casnică. A suferit de deficit de atenție și îi era greu să învețe, potrivit Der Spiegel.

Îi era greu să se concentreze și să își țină gândurile în ordine. De aceea, Kathryn are și în prezent momente când vorbește foarte repede.

Mi-a fost greu să mă maturizez. Îmi era greu să învăț în clasă, la școală. M-am spetit și am vrut să demonstrez ceva”, a povestit femeia jurnaliștilor germani.

În copilărie și adolescență, Mayorga a jucat softball și fotbal.

Citește și: Femeia care îl acuză pe Cristiano Ronaldo de agresiune ar fi avut gânduri sinucigașe

Citește și: Cristiano Ronaldo, despre acuzațiile de viol: „Este o infracțiune abominabilă”

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter