Detalii incredibile în cazul crimei de la metrou. Filmul complet al tragicului eveniment

De Unica.ro, pe
Crima de la metrou de marți seară a reușit să îngrozească o țară întreagă și nu doar persoanele care circulă frecvent cu mijloacele de transport în comun. O tânără de 25 de ani a murit după ce o femeie de 36 de ani a împins-o în fața metroului.

Atacatoarea, Magdalena Șerban, care între timp a fost reținută de Poliție, a făcut același gest asupra unei alte tinere de 20 de ani, care, din fericire a reușit să scape. Iată care este, conform Libertatea, filmul complet al tragicului eveniment surprins de camerele de filmat de la metrou!

Ora 15:25, stația de metrou Costin Georgian. Cu doar câteva secunde ca metroul să intre în stație, atacatoarea se plimbă pe peron și investighează cu privirea în jurul său. La un moment dat se apropie de o tânără și o impinge către șine. Aceasta, Alexandra C., în vârstă de 20 de ani, reușește să scape, opunând rezistență și luptându-se cu agresoarea, moment în care restul călătorilor aflați pe peron se apropie de cele două, fără, însă, a interveni. Metroul sosește în stație, tânăra atacată se urcă în metrou, iar agresoarea rămâne în stație și așteaptă următorul metrou.

Ora 19:55, stația de metrou Dristor 1. La diferență de trei stații față de locul în care a încercat să comită prima crimă, în stația de metrou Dristor 1, agresoarea apare, din nou, pe camerele de supraveghere. Cu fracțiuni de secundă înainte ca metroul să iasă din tunel aceasta își alege o nouă victimă, o fată care își butona telefonul și care nu era atentă în jurul său, pe care o împinge în fața trenului. Tânăra, Ciucu Alina Ionela, în vârstă de 25 de ani, încearcă să se salveze prinzându-se cu mâinile de marginea peronului, moment în care agresoarea o lovește cu piciorul în cap, iar fata este lovită de vagonul de tren cu o viteză de 50 km/h. Echipajele medicale sosite au constatat decesul.

Miercuri dimineață, agresoarea a fost reţinută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti, după ce a fost audiată la sediul Poliției Capitalei. Aceasta a fost prinsă la câteva ore dupa săvârșirea crimei, în apropierea stației de metrou Unirii. Din păcate, până în acest moment anchetatorii nu au reușit să afle motivele care au împins-o să facă acest gest, singurele presupuneri fiind că are probleme psihice sau că ar fi reacționat în acest fel ca urmare a faptului că s-a certat cu șefa sa la muncă, însă, deocamdată niciuna din variante nu a fost aprobată.

Criminala de la metrou nu a fost cooperantă cu Poliția, anchetatorii reușind să afle doar că este din Craiova și de doi ani locuiește în București, într-un cămin social din sectorul 3. De asemenea, aceasta a dat o singură declarație prin care a recunoscut că ea este in fotografiile arătate de aceștia: „Eu sunt în poze. N-am făcut nimic”.

Conform informațiilor apărute pe rețelele de socializare, criminala de la metrou ar fi încercat în prealabil să arunce alte două femei în fața tramvaiului, însă, din fericire planul diabolic a eșuat.

Citește și – Reacția tatălui tinerei care a fost ucisă la metrou: „Este vina autorităților”

Citește și – Ce a postat pe Facebook criminala de la metrou. Mesajele sunt șocante

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter