Maria Buză, la un pas de moarte în ziua în care a născut

De Adelina Duinea, pe

Maria Buză (51 de ani) este una dintre cele mai apreciate actrițe și artiste din țara noastră. Mereu cu zâmbetul pe buze, nu ai crede că ar fi trecut vreodată printr-o astfel de dramă.

Maria Buză, la un pas de moarte în ziua în care a născut

Recent, invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, actrița a vorbit despre cea mai mare cumpănă din viața ei. Ziua în care a devenit mamă s-a transformat și în ziua în care a fost la un pas de moarte.

Medicii au realizat că este în stare critică, moment în care au făcut tot posibilul pentru a o salva atât pe ea, cât și pe fiul ei. Problema de sănătate care a dus la naștere s-a manifestat exact la termen.

„Acesta a fost miracolul de fapt. Astfel au putut medicii să ne salveze pe amândoi, și pe mine și pe copil. Soțul meu George a fost săracul pus într-o situație dificilă ce numai în filme poate sau în cărți întâlnim.

Ziua în care el ar fi trebui să fie cel mai fericit, a și fost până la urmă, a început destul de greu. A început cu o întrebare: «Ce salvăm, copilul sau mama?». La momentul acela a zis mama, m-am bucurat.

A fost foarte bine că s-a întâmplat să putem supraviețui amândoi, și eu și copilul. Altă sarcină nu ar mai fi putut să fie”, a declarat actrița.

În ultimele luni de sarcină, Maria își amintește că a fost mai activă decât niciodată. „Sarcina, fiind cu placentă praevia, presupunea repaos total.

Acum 19 ani erau cam la început mai toate aparatele. Nu puteai face investigațiile pe care le poți face astăzi. Dumnezeu a fost cu noi.”

Artista este căsătorită cu violonistul George Pătrașcu, iar fiul lor, Andrei, este acum elev în clasa a-XI-a.

Foto: Facebook

Citește și:

EXCLUSIV! Shooting spectaculos cu Delia, cum nu ai mai văzut-o vreodată: de-a joaca în desenele animate

Gina Pistol, surprinsă cu o pereche de căști pe burtică. Vedeta i-a pus muzică fetiței

Ce frumoasă e sora Vivianei Sposub! Unde locuiește și cu ce se ocupă Bianca

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter