Petruța Gheorghe a murit. Fosta soție a lui Andrei Gheorghe avea 52 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Marți, 10 decembrie 2019, 16:39
Petruța Gheorghe, fosta soție a lui Andrei Gheorghe, a murit la vârsta de 52 de ani. Aceasta a încetat din viață la un an și jumătate de când a murit și celebrul ei soț.

Potrivit Adevărul, Petruța, de profesie psihoterapeut, s-a luptat în ultimii ani cu o boală cruntă.

Vara trecută, aceasta le-a mărturisit prietenilor ei că a trecut prin momente cumplite până să învingă boala.

Dragii mei, mulțumesc. M-am trezit în întuneric, frig și spaimă. Încet, încet, îngerii m-au făcut să cânt!”, spunea ea atunci.

Decesul acesteia, care a fost expertul DOC în psihoterapie, a fost confirmat de Liviu Mihaiu.

Petruța Gheorghe a fost, pentru fiecare dintre pacienții săi și pentru toți cititorii noștri care i-au parcurs articolele utile, o resursă de echilibru și o sursă de inspirație. Întreaga echipă DOC îi rămâne pentru totdeauna recunoscătoare pentru contribuţia pe care a avut-o în comunitatea noastră. Experienţa, devotamentul şi implicarea sa în fiecare act de psihoterapie şi în povestea fiecărei persoane care i-a trecut pragul rămân alături de noi. Mulţumim”, a scris Oana Cuzino.

Petruţa Gheorghe a fost Expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. A tradus două volume de specialitate (Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani – T. Berry  Brazelton şi Joshua Sparrow, «Psihologia vieţii de zi cu zi»- Kanneth T. Strongman) şi a redactat numeroase articole ştiinţifice pentru publicaţii de profil, printer care şi ”Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”, a mai spus Cuzino pe site-ul său.

Petruța și Andrei Gheorghe au divorța în 2014, după șase ani de căsătorie.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter