Ramon de la Masterchef a murit

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 16 martie 2020, 13:51
Ramon Chicireanu, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Masterchef a încetat din viață, după o luptă cruntă cu cancerul. Prietenii acestuia au făcut tristul anunț pe paginile de socializare.

Fostul concurent al emisiunii difuzate de Pro TV, a lăsat în urmă o soție și trei copii.

În urmă cu doi ani, Ramon a fost diagnostiat cu cancer limfatic. S-a tratat în Germania, iar boala părea să fi dispărut. Dar doar pentru o scurtă perioadă de timp. A revenit, de data aceasta și mai agresiv. A făcut tot felul de investigații și tratamente și operații complexe. Însă cancerul a reușit să îl doboare.

Pe 7 martie, Ramon a postat un ultim mesaj pe pagina sa de Facebook.

Vreau sa știți ca o energie enorma este captata de mine prin gândurile frumoase pe care le împărtășiți. Dacă iubirea și dragostea ar putea fi fructificate în materie, cred ca universul ar fi în mana mea. Vreau sa știți ca am nevoie de Rugăciunea voastră pentru mine, alături de mine, sa pot sa arat ca Dumnezeu îți dă cât poți duce!”, a scris el atunci pe pagina de socializare.

Inițial, vestea morții lui Ramon Chicireanu a fost dată pe pagina de Facebook a Info Iasi, unde locuia bărbatul.

Ramon de la Masterchef a murit

Ramon a participat la MasterChef în urmă cu cinci ani, moment în care a cucerit jurații nu doar cu preparatele, ci și cu glumele sale.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter