Şocant: Top 4 criminali în serie minori care au îngrozit lumea

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 11:41

Majoritatea adolescenţilor se rezumă la dificultăţi în adaptare şi certuri dese cu părinţii. Din păcate, există o serie de tineri care au îngrozit lumea întreagă cu apetitul lor pentru tortură şi crime. Iată 4 criminali în serie minori care au reuşit să bage groaza în oameni înainte de a împlini vârsta de 18 ani.

Mary Bell: A ucis doi copii mici la vârsta de 11 ani

Povestea lui Mary Bell este ciudată şi înfiorătoare. În 1968, pe când Mary avea doar 11 ani, vecinii ei au găsit un băieţel de 4 ani mort într-un hambar unde copiii din localitate se jucau adesea. Cum nu existau semne clare de violenţă, lumea a crezut că a fost vorba de un accident.

Trei săptămâni mai târziu, un alt băieţel de 3 ani a fost găsit strangulat şi plin de vânătăi ciudate. Două fetiţe din localitate au reacţionat ciudat la veste: Mary Bell, de 11 ani şi prietena ei, Norma, de 13 ani.
După ce un poliţist a văzut-o pe Mary foarte bucuroasă, cu un zâmbet ciudat, frecându-şi mâinile satisfăcută în momentul înmormântării unuia dintre băieţi, autorităţile au început să le interogheze pe fete.
După multe minciuni şi învinuiri reciproce s-a dovedit că Mary a convins-o pe Norma să îi ucidă pe cei doi cu sânge rece, „pentru distracţie”. Cele două au lăsat mesaje ciudate pe bileţele într-o grădiniţă pe care au spart-o într-un weekend în perioada dintre cele două crime. Mesajele erau „Noi l-am ucis pe Martin”, „L-am omorât ca să mă pot întoarce”, etc.
După un proces lung şi anevoios, în care s-a vehiculat ideea că Mary a fost abuzată de mama ei, posibilă prostituată şi toxicomană, fetiţa de doar 11 ani a fost condamnată pentru omucidere şi declarată bolnavă psihic.
În mod bizar, Mary a fost eliberată în 1980 pentru bună purtare şi în 1984 a născut o fetiţă. Acum, cele două trăiesc în anonimat, aparent nişte vieţi normale.

Dmitri Kopilov : A omorât şase femei şi un bărbat până la vârsta de 17 ani

Rusul născut în 1988 în Rusia a tâlhărit şi ucis şase femei şi un bărbat care a fost martor la una din crime în perioada iunie 2004 – august 2005.
Tânărul le urmărea pe femei până lângă pădurea din localitate şi le ataca atunci când nimeni nu era prin apropiere. Le trăgea apoi de păr şi le târa în pădure, unde le ucidea cu brutalitate folosing orice de la cuţite, oase de animale, pietre şi alte obiecte găsite prin pădure.
După ce le omora, Dimitri le fura toate obiectele de preţ, bijuterii, ceasuri, bani şi le ascundea prin tufele dese.
Prins şi judecat în august 2006, rusul a primit pedeapsa maximă pentru criminalii minori, de zece ani de închisoare cu executare.
Citeşte şi Şocant: Top 4 sportivi de performanţă care şi-au ucis iubitele

Elmer Wayne Henley : A ucis între 25-30 băieţi de la 14 la 17 ani

Unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie americani din anii ’70, Henley nu a comis crimele singur, ci ca parte a unei găşti conduse de Dean Corll (The Candy Man).
Cei trei bărbaţi au răpit, torturat şi violat cel puţin 28 de adolescenţi de sex masculin între anii 1970 – 1973 în Houston,Texas, Statele Unite.
Corll îi plătea pe Henley şi un alt tânăr, David Brooks câte 200 de dolari pentru fiecare băiat adolescent pe care îl aduceau acasă la acesta.
Cei trei îi torturau şi violau pe băieţi, după care îi ucideau şi le ascundeau cadavrele prin zonele limitrofe ale oraşului Houston.
Totul s-a terminat în august 1973 când Henley a adus un cuplu de adolescenţi în casa lui Corll. Acesta s-a mâniat din cauza prezenţei fetei şi au început să se certe. Când Corll a început să-l dezbrace pe băiatul adus, Henley l-a împuşcat pe partenerul lui până l-a ucis.
La doar 17 ani, Henley a fost acuzat şi condamnat pentru 6 din cele cel puţin 28 de crime comise împreună cu Corll şi Brooks. A primit 6 senţinţe consecutive pe viaţă şi le execută şi acum într-o închisoare din Texas.
Şocant: Top 4 criminali în serie minori care au îngrozit lumea

Jesse Pomeroy: A ucis o fetiţă pe când avea doar 14 ani

Născut în 1859 în Massachusetts, Statele Unite, Jesse nu a dat semne că ar fi bolnav psihic, deşi avea un defect la ochi care îl transformase în bătaia de joc a copiiilor.
Cu un tată abuziv şi violent, băiatul a început să dea semne de sadism, aducând animale şi chinuindu-le prin curtea casei.
Pe la 13 ani deja torturase un băieţel de 4 ani, o fetiţă de 7 ani şi un băiat de 8 ani, care a mărturisit că după ce a fost bătut de Jesse, acesta s-a atins într-un mod indecent, privindu-l plin de vânătăi şi sânge.
În 1872, un alt băiat l-a acuzat că se masturba în timp ce îl bătea şi schingiuia.
Mama băiatului a decis să mute familia departe de zvonurile şi acuzaţiile vecinilor, astfel că până în 1874 Jesse a fost relativ cuminte.
Prima lui victimă a fost o fetiţă pe care a atras-o în beciul magazinului de croitorie al mamei sale. Plictisit de ţipetele fetiţei torturate, Jesse a ucis-o şi a ascuns-o într-un morman de cenuşă de la sobă.
O lună mai târziu, Jesse a dus un băiat pe nume Horace Mullin în afara oraşului, unde l-a înjunghiat mortal de mai multe ori. Cadavrul acestuia a fost găsit mutilat, la câteva zile după crimă.
Într-un final, Jesse a fost prins şi condamnat la moarte, fiind cel mai tânăr american judecat pentru omor deosebit de grav. Cum guvernatorul nu a vrut să ucidă un copil, fie el şi criminal în serie şi sadic, Jesse a murit abia în Sanatoriul pentru bolnavi mintal Bridgewater, la vârsta de 72 de ani.
Citeşte şi Şocant: Top 4 ucigaşi în serie scăpaţi în libertate. Vezi unde sunt

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter