Spitalul „Victor Babeș”: O femeie cu COVID-19 a murit după ce a fost accidental deconectată de la aparate

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 decembrie 2020, 16:56

Caz șocant la Spitalul Victor Babeş din București. O pacientă internată în stare gravă cu COVID-19 a decedat după ce ar fi fost accidental dezintubată.

Potrivit primelor informații furnizate de sursele Digi24, femeia ar fi fost dezintubată de un brancardier care trebuia să facă această procedură în cazul unui pacient care murise. Dintr-o aparentă confuzie, barncardierul a deconectat femeia de la aparate, în locul bărbatului decedat.

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Conducerea spitalului a confirmat decesul unui pacient de la ATI care a murit din alte cauze decât cele naturale sau medicale și a anunțat polițiștii, conform procedurilor.

„În seara de 10 decembrie, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost informată cu privire la decesul unei persoane internate într-un spital din sectorul 3. Având în vedere că subzistă suspiciuni cu privire la cauza decesului, Serviciul Omoruri a declanşat verificări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, a transmis Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Polițiștii de la Serviciul Omoruri și un procuror fac cercetări cu privire la decesul suspect.

Foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter