Un bărbat a murit după ce a fost imobilizat de polițiști

De Oana Savin, pe
Un bărbat din București, în vârstă de 30 de ani, a decedat după ce a fost imobilizat de polițiști. Tânărul, care devenise agresiv, a acuzat stări de rău și a murit.

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, duminică seară, în jurul orei 21:00, a fost primit un apel la 112 prin care se sesiza faptul că un bărbat se aruncă în fața mașinilor.

Ajunși la fața locului, polițiștii din cadrul Secției 10 au identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani ce manifesta un comportament agresiv și care producea distrugeri la o terasă.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat pe o stradă din București

„Bărbatul, care se manifesta în continuare violent, a fost imobilizat. Având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim ajutor. Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 a declarat decesul persoanei”, se arată în comunciat.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și a condițiilor în care s-a produs decesul.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter