Când vom putea merge în vacanță în Europa

De Raluca Vițu, pe

Fritz Joussen, directorul general al celui mai mare turoperator european, TUI, estimează că vacanţele europene se vor relua în iulie, iar turismul va reveni la nivelul înregistrat înaintea izbucnirii pandemiei de coronavirus cel mai târziu în 2022.

Citește ediția de mai a revistei Unica. O găsești AICI. Un format nou, digital, accesibil gratuit din chioșcul online Ringier

„Cred că în 2022, cel mai târziu, vom vederea o redresare completă a turismului”, a dat asigurări şeful TUI, potrivit Agerpres.

Compania TUI va continua să aibă propria sa afacere în domeniul aerian. Cu toate acestea, configuraţia ar putea fi diferită în viitor, compania analizând dacă ar trebui să deţină sau să achiziționeze în leasing aeronave, în plus faţă de câte companii aeriene operează acum, a explicat şeful TUI.

Citeşte şi: INTERVIU Turism în vreme de pandemie: startup-ul românesc care oferă pachete all-inclusive de autoizolare

„Vânzarea tuturor companiilor aeriene cred că probabil nu ar fi realistă. În urmă cu trei ani aveam şase companii aeriene, acum avem trei. Este bine să avem trei? Acestea sunt întrebările pe care trebuie să de dezbatem”, a spus Fritz Joussen.

Comisia Europeană urmează să prezinte recomandările destinate să salveze sezonul turistic estival, prin stimularea statelor membre să redeschidă progresiv frontierele interioare pe care le-au închis în contextul pandemiei de coronavirus.

sursa foto – 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter