Whitney Huston a încetat din viaţă!

De Adina Radu, pe

Whitney Houston, 48 de ani, a fost găsită moartă în camera de la hotelul Beverly Hills Hilton, sâmbătă după-amiază. Până acum nu s-a determinat cauza morţii dar anii trecuţi vedeta a avut probleme cu consumul de droguri.
Deşi prima ipoteză a morţii a fost accea a unei supradoze, se pare că în camera în care a fost găsită moartă nu au fost găsite substanţe interzise.
Un purtător de cuvânt al poliţiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat ca la ora 3.55 p.m. (ora locală) a fost pronunţat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel, relatează CNN. Acesta a mai spus că serviciile de urgenţă au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului în care artista se afla, dar încercările de resuscitare a cântăreţei au eşuat.
Site-ul tmz.com precizează că actriţa era perfect sănătoasă cu ceva timp înainte de a muri şi că cu puţin timp înainte vorbise la telefon cu mama sa. Cauza decesului nu a fost deocamdată făcută publică.
Albumul artistei din 1985 a vândut 25 de milioane de copii la nivel global. În total, a scos pe piaţă şapte albume şi trei coloane sonore pentru diverse filme. A câştigat şase premii Grammy, 30 de premii Billboard, 22 de premii ale Industriei Muzicale Americane şi două premii Emmy.
Click aici pentru a vedea lista de mesaje trimise de vedete pe Twitter.
Mai jos, ultima melodie cantată de Whitney Houston în public:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter