A murit fiul lui Iurie Darie. Anca Pandrea a confirmat vestea tristă

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 18 septembrie 2019, 16:33
Fiul actorului Iurie Darie, Ducu Darie, a murit astăzi, după ce în ultimele două săptămâni a fost internat la Terapie Intensivă la Institutul Clinic Fundeni din Bucureşti. Stirea tristă a decesului a fost confirmată de mama sa vitregă, actrița Anca Pandrea.

Regizorul Alexandru (Ducu) Darie, în vârstă de 60 de ani, fusese diagnosticat cu ciroză şi era pe listele de transplant hepatic, însă în ultimele luni starea sa de sănătate s-a agravat și a fost internat la Institutul Clinic Fundeni, cu o complicaţie la plămâni: ”În urmă cu aproape  două săptămâni, Ducu Darie a fost internat de urgență la spital, din cauza unor complicații la plămâni. Ele au fost făcute pentru că regizorul suferă, de ani buni, de ciroză, în stare avansată, ceea ce i-a afectat, acum, și celelalte organe interne. La Fundeni, el a venit în crize puternice, pe care medicii au încercat să i le reducă din punct de vedere al durerilor, printr-un tratament medicamentos intensiv, cu perfuzii și calmante”, – au dezvăluit persoane din clinică, conform wowbizz.ro.

Alexandru Darie a fost director al Teatrului „L.S. Bulandra“ începând cu anul 2002. De asemenea,  a fost preşedinte al Uniunii Teatrelor din Europa.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter