Actorul Charles Levin, găsit mort

De Oana Savin, pe
Actorul Charles Levin, cunoscut pentru rolurile sale din serialele „Seinfeld” și „NYPD Blue”, a fost dat dispărut în urmă cu câteva zile de către fiul său. Poliția din Oregon, SUA, a găsit rămășițe umane ce par să fie ale actorului.

Potrivit People, fiul lui Levin, care locuiește în Los Angeles, a anunțat poliția de dispariția lui Charles, în vârstă de 70 de ani, pe data de 8 iulie.

Săptămâna trecută, autoritățile l-au căutat pe Levin, iar vineri, un pont primit le-a făcut să îl caute în Selma, Oregon. Un rezident a găsit mașina acestuia pe un drum lăturalnic și aproape inaccesibil.

Cânele lui Charles Levin, Boo Bear, a fost găsit mort în vehicul. Actorul nu se afla în mașină sau în aporpierea ei. După câteva ore de căutări, autoritățile au găsit rămășițe umane.

Pe baza circumstanțelor, există o mare probabilitate ca rămășițele să îi aparțină lui Charles Levin”, au declarat autoritățile.

Levin a apărut în mai multe seriale de televiziune din anii 1970 și 1990, precum „Lege și Ordine”, „Seinfeld” și „The Bris”.

Sursă foto: Captură Youtube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter