Actorul Matthew Perry din „Friends” a publicat prima imagine cu logodnica lui

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 10:51

Actorul Matthew Perry (51 de ani) a publicat sâmbătă, 5 decembrie, prima imagine cu Molly Hurwitz (29 de ani), logodnica lui. De curând, actorul a lansat o colecție de tricouri și șepci inscripționate cu una dintre replicile sale celebre din serialul Friends: „Could this BE any more of a t-shirt?”.

Actorul Matthew Perry din „Friends” a publicat prima imagine cu logodnica lui

Banii obținuți din vânzarea colecției limitate vor fi donați organizațiilor care luptă pentru combaterea coronavirusului. „Nu trebuie să pozezi așa în tricou, dar simte-te liberă să o faci”, a scris Matthew în descrierea imaginii cu Molly.

Actorul a dezvăluit luna trecută că s-a logodit, după doi ani de relație. „Am decis să mă logodesc”, a declarat Matthew pentru People. „Din fericire, se întâmplă să formez un cuplu cu cea mai grozavă femeie de pe Planetă.”

Molly, manager literar, a mai publicat fotografii cu actorul în ultimii doi ani, însă și-a șters recent contul de Instagram. Pentru actor, în schimb, este prima dată când publică o imagine cu logodnica lui.

Duminică, 6 decembrie, Matthew a publicat o a doua imagine, în care Molly poartă una dintre șepcile colecției. „Ce e asta, o șapcă de baseball? Banana nu este inclusă”, a scris actorul în descriere.

Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Matthew și Molly au avut o conexiune imediată. Molly i-a fost alături lui Matthew și l-a susținut încă de la început. El îi este foarte recunoscător și se bucură să o aibă în viața lui.

A vrut să facă pasul următor și să se logodească. Amândoi sunt foarte fericiți”, dezvăluia în noiembrie o sursă pentru Entertainment Tonight.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Fiica Amaliei Năstase, pasionată de artă: „Îi place tot ce înseamnă arta modernă”

Anca Serea revine pe micul ecran. „M-am întors la știri în primul rând datorită oamenilor”

Manuela Hărăbor a vorbit despre greutățile întâmpinate în izolare cu fiul ei care suferă de autism

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter