Actorul Michael Sleggs a murit la vârsta de 33 de ani

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 10 iulie 2019, 15:02
Actorul Michael Sleggs a încetat din viață, marți noapte, la vârsta de 33 de ani, după ce a suferit complicații la inimă.

Un coleg de-al acestuia a dat vestea pe Twitter: „Suntem devastați! Prietenul nostru, omul, legenda Michael Sleggs #Sluggs a murit azi-noapte. Ești unul la un milion”.

În luna mai, Michael a dezvăluit că suferă de cancer în fază terminală și că se „deteriorează” rapid.

Actorul le-a dat trista veste fanilor săi prin intermediul unei postări pe Facebook, explicând că vrea să își petreacă ultimele zile acasă, alături de  familia sa.

Bună prieteni, după cum mulți probabil știți, am petrecut mult timp prin spitale în ultimele luni. Această ultimă dată s-a decis că mi se apropie sfârșitul și nu mai există opțiuni așa că m-=au trimis acasă pentru a-mi petrece ultimele zile acasă. Nu mi s-a precizat cât mai am de trăit, dar sănătatea mea se deteriorează rapid”, afirma atunci Sleggs.

În ultima săptămână s-a confruntat cu insuficiența cardiacă, cauzată tot de cancer.

Michael a mai suferit de cancer și de insuficiență cardiacă, dar și-a păstrat suferințele departe de ochii lumii. Recent a început să își țină la curent fanii de pe Instagram cu lupta sa cu cancerul, iar pe 1 martie a scris: „Cred că încep să rămân fără viață”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter