Actrița Candice King din „Jurnalele Vampirilor” a născut al doilea copil

De Adelina Duinea, pe

Candice Accola King și soțul ei, chitaristul Joe King, au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița a adus pe lume o fiică, Josephine June. Candice a dezvăluit vestea joi, 10 decembrie, pe Instagram.

Actrița Candice King din „Jurnalele Vampirilor” a născut al doilea copil

Actrița a născut pe 1 decembrie. „Săptămâna trecută, fetița noastră a zburat în lumea și în inimile noastre. Te iubim, Josephine June King! 01.12.2020”, a scris actrița.

Candice mai are o fiică, Florence May, în vârstă de 4 ani. Între timp, soțul actriței, chitaristul trupei The Fray, a publicat prima imagine cu bebelușa în brațele lui.

„Este acum unul dintre cei mai frumoși ani din viața mea. Atât de recunoscător să te avem, a noastră Josephine June King, născută pe 1 decembrie 2020”, a scris.

„Sunt de asemenea foarte mândru că îi seamănă leit mamei sale, Candice, care este o zeiță luptătoare. Sunt norocos să trăiesc această poveste de dragoste perfectă cu tine.”

Candice și Joe și-au oficializat relația în 2014, după trei ani de relație și un an de la apariția actriței în videoclipul piesei Love Don’t Die a trupei The Fray. Muzicianul mai are alte două fiice dintr-o relație anterioară.

Candice a dezvăluit că era însărcinată în timpul podcastului ei, Directionally Challenged. „Ceva ce nu am dezvăluit în cadrul acestui podcast este că sunt, de fapt, însărcinată”, a spus.

„Am depășit cu puțin 5 luni, deci am fost însărcinată în cam toată perioada carantinei. A fost o aventură, să zic”, a încheiat.

Foto: Instagram

Citește și:

Angelina Jolie, sfaturi pentru victimele violenței domestice în perioada sărbătorilor de iarnă

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter