Actrița Denise Nickerson din „Willy Wonka” a murit

De Oana Savin, pe
Actrița Denise Nickerson, cusnocută pentru rolul Violet Beauregard din filmul „Willy Wonka & the Chocolate Factory” a murit la vârsta de 62 de ani.

Nickerson a fost transportată de urgență la spital, la începutul acestei săptămâni, suferind de pneumonie.

Familia actriței a declarat pentru TMZ că aceasta a încetat din viață într-un spital din Colorado, miercuri noapte.

De asemenea, aceștia au postat un mesaj simplu pe Facebook: „Nu mai este”.

Zilele trecute, membri familiei lui Denise Nickerson a afirmat că sunt îngrijorați de faptul că starea acesteia se deteriorează rapid: „Este o chestiune de timp până ce Denise va muri”.

Actrița a avut probleme cu sănătatea încă din iunie 2018, când a suferit un accident vascular cerebral. În urma acestui incident, Denise a avut nevoie de îngrijire full-time.

Luni, aceasta a luat prea multe medicamente și a fost transportată la spital. Medicii au diagnosticat-o cu pneumonie, iar marți a suferit un atac ce a condus la o stare de comă din care nu și-a mai revenit.

Cine a fost Denise Nickerson

Actrița Denise Nickerson din „Willy Wonka” a murit

Denise Nickerson în 1971

Actrița a cunoscut faima în copilărie, când a jucat rolul Violet Beauregarde în filmul „Willy Wonka & The Chocolate Factory” din anul 1971.

La doar 13 ani, Nickerson a obținut rolul lui Violet, și a jucat alături de Gene Wilder, în adaptarea clasică a cărții lui Roald Dahl.

Apoi, actrița s-a bucurat de o carieră în televiziune, apărând în mai multe show-uri precum „The Brady Bunch” și „Dark Shadows”.

Denise a renunțat de tot la actorie în 1978, la vârsta de 21 de ani și și-a petrecut viața departe de luminile reflectoarelor.

Sursă foto: Facebook, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter