Actrița Peggy Lipton a murit la vârsta de 72 de ani

De Oana Savin, pe
Actrița Peggy Lipton, care a jucat rolul Normei în serialul „Twin Peaks”, a murit la vârsta de 72 de ani din cauza unui cancer. Vestea a fost dată chiar de fiicele actriței.

Suntem profund afectate de moartea mamei noatsre iubite, în urma unui cancer”, au afirmat Kidada și Rashida Jones, cele două fete pe care Peggy le-a avut cu producătorul Quincy Jones.

Lipton a devenit cunoscută la începutul anilor 1960 datorită rolului din seria „Mod Squad”, care i-a adus lui Peggy patru nominalizări la prmeiile Emmy și un Glob de Aur.

Actrița Peggy Lipton a murit la vârsta de 72 de ani

Peggy Lipton

După o pauză în care s-a ocupat de creșterea fiicelore sale, actrița a revenit în televiziune în serialul „Twin Peaks” creat de David Lynch și Mark Frost. Ea a reluat rolul Norma Jennings, proprietară a „Double R Diner”, în cel de-al treilea sezon difuzat în 2017.

Peggy Lipton s-a născut pe 30 august 1946 la New York. În adolescență și-a început cariera de manechin, iar la vârsta de 19 ani a obținut roluri mici în diverse seriale, precum „Ce vrăji a mai făcut nevasta mea”.

A mai apărut în filme precum „Justice for Annie”, „Jackpot”, „Alias”, „Claws” și „A Dog’s Purpose”.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter