Adelina Pestrițu a dezvăluit trucul cu care își albește dinții. Costă doar 1 leu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 octombrie 2019, 11:57
Adelina Pestrițu are o dantură impecabilă și pentru că este urmărită de foarte multe femei dornice să-i afle trucurile de frumusețe, vedeta a dezvăluit care este secretul zâmbetului său.

Adelina Pestrițu are foarte mare grijă de dantura sa și de ani de zile folosete un truc care este la îndemâna oricui. Fosta prezentatoare de televiziune se spală pe dinți cu bicarbonat de sodiu. Acesta este recunoscut pentru beneficiile sale, dar și pentru faptul că este foarte ieftin, un pliculeț fiind aproximativ 1 leu: Mă spăl cu bicarbonat pe dinți. Este un truc din moși strămoși. Se spune că dacă îți dorești dinți ușori mai albi, pentru că nu face acum minuni, igiena corespunzătoare este cea mai importantă. Din păcate, am înțeles că doar 1 din 5 români sau mai rău… Oricum procentajul oamenilor care nu dau pe la cabinetul medicului stomatolog este destul de mare pentru România. 

Cam ciudat când suntem atât de dornici să fim frumoși, să fim aranjați, să ne punem un machiaj de calitate pe ten, să folosim tot felul de produse de calitate, să ne îmbrăcăm frumos, să mirosim frumos… e ciudat să avem dantura stricată, cu carii sau o tentă ciudată, nu? Ar trebui să se se facă o educație în sensul acesta și puteți să începeți de la bicarbonat’, – a dezvăluit Adelina Pestrițu pentru VIVA!.

Adelina Pestrițu are o siluetă scluptată, iar secretele antrenamentelor sale de la sala de fitness ni le-a dezvăluit, în exclusivitate, într-o serie de materiale video care pot fi vizionate aici.

Vezi imagini cu Adelina Pestrițu în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter