Adelina Pestrițu, strălucitoare pe covorul roșu al People’s Choice Awards FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 11 noiembrie 2019, 15:34
Adelina Pestrițu a participat, sâmbătă seară, la People's Choise Awards ce s-a desfășurat în Santa Monica. Bruneta a fost desemnată Best Romanian Pop Culture Influencer al acestui an. 

Într-o rochie neagră, cu inserții de dantelă și decupată pe picior, Adelina a reușit să impresioneze prin eleganță și ținută.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram mai multe imagini de la eveniment.

Când a aflat că este câștigătoarea acestui premiu, vedeta s-a arătat emoționată și entuziasmată.

“Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toata lumea e a mea. Nu știu cum aș putea să mulțumesc mai mult celor care m-au votat decât spunându-le că este premiul lor, că împreună am cîștigat acest trofeu și că îi voi lua cu mine peste tot, în America, în culisele galei, pe covorul roșu și oriunde voi ajunge și îi voi face să fie mândri că-i reprezint într-o lume așa de mare. Vom trăi împreună visul american și promit să fiți martori când o să o invit pe Kim Kardashian să facem o poză împreună”, declara ea la aflarea veștii.

Și s-a ținut de cuvânt. Așa cum le-a promis fanilor din social media, Adelina Pestrițu și-a făcut un selfie cu Kim Kardashian.

Adelina Pestrițu a plâns în camera de hotel

La scurt timp după apariția la People’s Choice Awards, Adelina Pestrițu a plâns în camera de hotel. Ea a recunoscut că mesajele primite de la fanii au emoționat-o peste măsură.

adelina pestritu people choice awards

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Adelina Pestrițu la People’s Choise Awards.

Sursă foto: PR, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter