Adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a divorțat de Trevor Engelson

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 17:05
După publicarea cărții biografice “Finding Freedom”, mai multe detalii neștiute despre Ducii de Sussex au ieșit la iveală, inclusiv despre viețile lor dinainte de a deveni un cuplu. Despre divorțul lui Meghan Markle s-a mai scris, dar nimeni nu a știut care a fost adevăratul motiv pentru care aceasta a ales să se despartă de primul ei soț, Trevor Engelson.

Meghan Markle și Trevor Engelson au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de șapte ani. Cei doi s-au cunoscut în 2004 și s-au căsătorit în 2011, în Ocho Rios, Jamaica. Doi ani mai târziu, aceștia și-au spus adio definitiv.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să revină în Marea Britanie

S-a spus că motivul despărțirii dintre fosta actriță și producătorul de televiziune a fost distanța. Aceștia locuiau la Los Angeles, dar Meghan începuse filmările pentru „Suits” și trebuia să facă naveta la Toronto. În schimb, Trevor Engelson a rămas în căminul conjugal pentru a fi aproape de Hollywood. De asemenea, în cererea de divorț, soția prințului Harry a invocat „diferențele ireconciabile” dintre ea și fostul său soț.

În controversata carte “Finding Freedom”, lansată pe 11 august, reporterii regali americani Carolyn Durrand și Omid Scobie au dezvăluit care a fost de fapt adevăratul motiv pentru care Meghan Markle a divorțat.

La scurt timp după ce a devenit celebră datorită rolului din „Suits”, între actriță și soțul ei au apărut problemele, sugerează autorii cărții. Aceștia spun că Trevor Engelson ar fi fost gelos pe succesul de care se bucura Meghan.

Citește și: Fostul soț al lui Meghan Markle s-a însurat

„Pe vremea când încă nu erau căsătoriți, Meghan se întreba de ce Trevor nu a acționat întotdeauna ca și cum ar fi spijinit-o în carieră. A simțit că lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el. Aceasta era dinamica relației, Trevor era cel ce domina. El câștiga banii în casă, cei de care Meghan avea nevoie pentru intrarea ei în industrie”, se arată în biografie, potrivit express.co.uk.

La două săptămâni după ce Meghan Markle s-a căsătorit cu Prințul Harry, Trevor Engelson s-a logodit cu Tracey Kurland, de profesie nutriționist, fiica milionarului american Stanford Kurland. Aceștia s-au căsătorit în 2019, după doi ani de relație.

Sursă foto: Profimedia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter