Adevărul despre relația Andreei Bălan cu Tiberiu Argint. Sunt sau nu sunt împreună?

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 27 iulie 2020, 16:56

Andreea Bălan continuă să mențină treaz interesul publicului și toată atenția este îndreptată asupra sa în ultimul timp. După răsunătorul scandal dintre artistă și soțul său, George Burcea, de care tocmai a divorțat, Andreea a apărut în brațele lui Tiberiu Argint, fratele prezentatoarei de televiziune Sonia Argint Ionescu.

Andreea Bălan nu a făcut declarații clare despre presupusa sa relație cu acesta, deși paparazii i-au surprins sărutându-se și îmbrățișându-se pe plajă. Cei doi nu au negat, dar nici nu au confirmat, lăsând să se înțeleagă că ar fi, totuși, un cuplu. Ei bine, se pare că situația nu ar sta deloc așa.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint ar fi, deocamdată, doar prieteni, cu atât mai mult cu cât nu se cunosc de multă vreme și nu doresc să grăbească lucrurile. În plus, situația le convine amândrora: „De-abia se cunoscuseră, a fost o escapadă. Nu formează un cuplu. Mai țin legătura, mai ies la un restaurant, dar în niciun caz nu sunt iubiți. Însă nici unul nu neagă pentru că amândurora le convine această situație.

Citește și – Tily Niculae și-a botezat băiețelul. FOTO

Andreea pentru a demonstra tuturor că a trecut peste despărțirea de fostul soț, iar Tiberiu pentru că are parte de promovare. Și nu alături de oricine, ci de o femeie extrem de frumoasă. Nu e știe niciodată ce se va întâmpla pe viitor, însă, momentan, nu sunt împreună și nici nu par a avea de gând”, – au mărturisit persoane din anturajul artistei, pentru  playtech.ro.

Citește și – Lidia Buble, mesaj pentru noul său iubit: ”Dragostea în cea mai pură formă a ei”

Citește ediția de august a revistei Unica. O vei găsi în chioșcul electronic de reviste Ringier, alături de edițiile anterioare de anul acesta. O poți răsfoi direct de aici.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter